“Ligg unna brygga til Anker Brygge. Rip Off pris!”
Anmeldelse av Anker Brygge AS

Anker Brygge AS
Vurdert som nr. 8 av 27 Restauranter i Svolvær
Beskrivelse: Overnatting i tradisjonelle rorbuer, Restaurant Kjøkkenet og Bryggebar med seter inne og ute på kaikanten, sommergrill og karaoke hver onsdag.
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom i seilbåt fra Stokmarknes og fant gjestehavna full. Vi ble anbefalt å høre med Anker Brygge om å få legge til utenfor en av deres rorbuer. Vi traff de som bodde der og det var greit for dem. Så gikk vi til resepsjonen hvor vi ble bedt om å betale 500 for å ligge over natten UTEN strøm og toalett. Vi spurte om å få benytte toalettet hos Anker, men svaret var å benytte gjestehavnens fasiliteter - svært langt unna. I gjestehavna skulle vi ha betalt 330 MED alle fasiliteter! Sjokkerende dårlig kundebehandling !

Takk, livmarits2013

Anmeldt 27. juli 2022

Vi var der i Juli 2022 for å kose oss med vin og det var en hyggelig person i baren som tok seg god tid og gav oss en hyggelig opplevelse

Takk, 297arildg
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Vi var her på Kjøkkenet for å ta en bedre middag på Kjøkkent. Det er tydelig et populært sted og du må reserve bord dagen før om sommeren. En ting vi reagerte på at var at servitørene ikke snakket norsk. Mange som ikke prater engelsk hadde slitt

Måltidet startet bra men et og annet å nevne er det . Da vi var der var det ikke kald brus, brødet som ble servert var litt skuffende og burde vært ferskt.
Men så startet oppturen . Vi fikk servert nydelig indrefilet, med gode grønnsaker og bacon . God saus, de tok hensyn til allergier 👍
Meget gode fløtegratinerte poteter. Vi kunne nok hatt bedre oppfølging i løpet av måltidet Men det smakte godt og det var viktigst. Totalt sett, ble vi fornøyde. Koselig og lun atmosfære.

1  Takk, Weather76
Anmeldt 8. juni 2022

Dette er en koselig pub restauranti et maritimt miljø. Fikk servert en hvalgryte som smakte fortreffelig. I godt vær var det fine uteplasser

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Per L
Anmeldt 19. september 2021

Fikk beskjed av en mindre hyggelig servitør etter en runde øl eller to at vi måtte vente en time før vi fikk bestille ny drikke, siden vi måtte huske på at det var andre gjester der også. Kanskje det mest begredelige jeg noen sinne har opplevd. Det er bare trist.

Øk bemanningen, kutt antall gjester slik at bemanningen klarer å håndtere pågangen. Eventuelt legg ned.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 69mortenh69

Reisende som så på Anker Brygge AS, så også på

Har du vært i Anker Brygge AS? Del dine erfaringer!