“Styr langt unna!!!”
Anmeldelse av Anker Brygge AS

Anker Brygge AS
Vurdert som nr. 8 av 27 Restauranter i Svolvær
Beskrivelse: Overnatting i tradisjonelle rorbuer, Restaurant Kjøkkenet og Bryggebar med seter inne og ute på kaikanten, sommergrill og karaoke hver onsdag.
Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

Bestilte en tacopizza. Kom først etter 47 min til tross for få gjester. Pizzaen var helt forferdelig, kjøttet var tørt og uspiselig og det var ikke antydning til taco smak. Osten og bunnen var også brent. Klagde, men fikk tilbakemelding fra kokken at det var sånn de lagde den!!!! Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Nina W

Anmeldt 1. juli 2023

Stedet med sol på kvelden. Dessverre kun for drikke. Maten er på et svært dårlig nivå. Et sted jeg ikke vil spise en gang til

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Ingv L
Anmeldt 6. desember 2022 via mobile enheter

Enestående gjestfrihet, perfekt beliggenhet og god standard.

Rorbuene ligger bare få meter fra Svolvær sentrum. De er velutstyrt og utrolig koselig. Vertskapet veldig behjelpelige og hyggelige.

Nydelig frokost.

Anbefales!

Takk for oss. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, thriiserw
Anmeldt 13. september 2022 via mobile enheter

Vi var 2 vennepar på besøk i restauranten en helg i september '22.

3 av oss bestilte indrefilet, mens den fjerde bestilte ishavsrøye.

Samtlige var superfornøyd med maten!

Kelneren var veldig vennlig, proff og kunnskapsrik.
Kom med god info om rødvinen vi valgte, og som var helt perfekt.
Så god var den at det glatt gikk med 2 flasker.
Vi valgte 3 forskjellige desserter, som alle falt i smak hos de respektive.

Veldig koselig og varm atmosfære var det også.
Vi var 4 fornøyde gjester som forlot Anker Brygge denne fredagskvelden.
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Vesteraling
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom i seilbåt fra Stokmarknes og fant gjestehavna full. Vi ble anbefalt å høre med Anker Brygge om å få legge til utenfor en av deres rorbuer. Vi traff de som bodde der og det var greit for dem. Så gikk vi til resepsjonen hvor vi ble bedt om å betale 500 for å ligge over natten UTEN strøm og toalett. Vi spurte om å få benytte toalettet hos Anker, men svaret var å benytte gjestehavnens fasiliteter - svært langt unna. I gjestehavna skulle vi ha betalt 330 MED alle fasiliteter! Sjokkerende dårlig kundebehandling !

Takk, livmarits2013

Reisende som så på Anker Brygge AS, så også på

Har du vært i Anker Brygge AS? Del dine erfaringer!