Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i trivelige omgivelser”
Anmeldelse av Børsen Spiseri

Børsen Spiseri
Vurdert som nr. 2 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 45
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Fiskerestaurant med tørrfisk som spesialitet Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer. Børsen Spiseri har åpent alle dager fra 18:00 – 22:00 og har ca. 120 sitteplasser. Børsen Spiseri passer for enhver anledning Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd. Garantert ferske råvarer Vårt moderselskap, L.Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. I tillegg disponerer de et fiskemottak i Laukvik på nordsiden av Lofoten (“yttersia”). Dette gjør oss svært priveligerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk. Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig bryggeatmosfære med duft av tjære og tamp! I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitif her inne før måltidet. Her er litt av hvert å studere i hyllene og under taket.
Anmeldt 8. august 2020

Her fikk vi god mat servert i trivelige lokaler. Hyggelig betjening og romslig lokale. Nødvendig med bordreservasjon for å være sikker på å få plass.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Trondheimer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (722)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 722 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Skuffelse og ignorant ledelse!’

Etter å ha vært fast gjest med mange middager og selskaper med gode matopplevelser på Børsen over flere år må jeg dessverre si at de de senere år har blitt en «turistfelle» og synes å satse utelukkende på «førstegangsgjester». Har selv gitt skriftlig tilbakemelding etter flere dårlige opplevelser, uten å ha fått svar tilbake. Har etter dette heller selv brukt Kjøkkenet på Anker og Paleo på Thon - begge restauranter som alltid leverer på høyt nivå. Alternativt Bacalao eller Du Verden, dersom man ønsker mer uformelle omgivelser. Imidlertid har jeg jevnlig besøkende hit til Svolvær - senest flere disse siste sommerukene som har ønsket å prøve Børsen, og da tenkt at jeg skulle gi de en ny sjanse, men dessverre med den samme tilbakemeldingen;...lokalene og beliggenheten er sjarmerenden, men maten var «middelmådig» og servicen likeså. Det er svært synd, da vi trenger et rikholdig og godt tilbud av gode restauranter i Svolvær. Det er derfor beklagelig og flaut at Børsen som tidligere var så bra, ikke leverer. Bare å skjerpe seg, dere har potensiale til det.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, EirikMoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat med lokale smaker. Spiste tre retter og alt var veldig godt! Pannacotta med multer er noe av det beste jeg har smakt. Veldig hyggelig betjening og atmosfære topper besøket.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 696gurus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Den beste plassen å være i kveldsolen i Svolvær. Tradisjonsrik mat, men på en fornyende måte. Helt vidunderlig stemning på det som må være Svolværs beste restaurant. Vi satt ute med utsikt til Svolværsgeita. Og FOR en profesjonell og personlig service....topp score herfra.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale og pene omgivelser. Mannen min spiste tørrfisk med standard tilbehør som var helt grei. Jeg spiste en hvalbiff som var så seig at den ikke var mulig å tygge. Lite oppmerksomme servitører, så fikk ikke gitt beskjed før måltidet var over. God sjokoladekake til dessert, men kombinasjonen med sjokolademousse ble litt tung.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TrailBlazer464488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Børsen Spiseri, så også på

 

Har du vært i Børsen Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din