“Må oppleves”

Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Fiskerestaurant med tørrfisk som spesialitet Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer. Børsen Spiseri har åpent alle dager fra 18:00 – 22:00 og har ca. 120 sitteplasser. Børsen Spiseri passer for enhver anledning Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd. Garantert ferske råvarer Vårt moderselskap, L.Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. I tillegg disponerer de et fiskemottak i Laukvik på nordsiden av Lofoten (“yttersia”). Dette gjør oss svært priveligerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk. Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig bryggeatmosfære med duft av tjære og tamp! I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitif her inne før måltidet. Her er litt av hvert å studere i hyllene og under taket.
Anmeldt 19. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk interiør og utsikt fra uteservering . Hyggelig og hjelpsomme servitører, og maten er terningkast 10. Eneste nedtrekk er stivpisket krem på Irich Coffe, det skal det ikke være

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, alfmagne

Anmeldt 24. mai 2023

Dette stedet er fantastisk og anbefaler å prøve dette stedet:) mat og service var utmerket. Når jeg gidder å skrive noe sånt så er jeg fornøyd:)

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Ole Gunnar B
Anmeldt 2. mai 2023

Dette er i utgangspunktet et flott sted og opplevelsen kunne vært helt maks.Likevel ble ikke kvelden som forventet. Maten var helt grei, men ikke mer enn det. Jeg forventet at det var flere retter å velge mellom, og det jeg bestilte var helt grei smak på, men ikke noe mer enn det.
Jeg forventet at et slikt sted hadde lokale folk til å servere eller i det minste folk som snakket norsk og som forsto hva vi sa. I tillegg forventer jeg at kunnskap på det som serveres og hva som passer til er på plass. Service fra servitør var heller ikke helt på topp.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Ronald Jan N
Anmeldt 3. april 2023

Dårlig service, virket å være underbemannet. Ikke mye mat og fisken smakte kun salt. En skuffelse i forhold til forventningene og tidligere erfaring.

Dato for besøk: april 2023
Takk, andreasaj2020
Ragnar Palsson, Daglig leder på Børsen Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2023

Hei Andreas,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi beklager din opplevelse på det sterkeste og det er ikke sånt vi ønsker at våre gjeste opplever sitt besøkt i restauranten.
Vi har dessverre hatt utfordringer med sykdom hos personale og akkurat denne kvelden ble det en kombinasjon av flere gjester enn forventet og sykdom og det resulterte dessverre i utfordring med å holde vårt standart service nivå.

Vi beklager opplevelsen av maten og spesielt at dere opplevde for lite mat på tallerken, det er ikke i henhold til våre standarter og vårt mål er at alle våre gjester skal oppleve god mat, nok mat og god service.

igjen takker jeg for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding og håper at du vil besøke oss igjen ved neste anledning og gjerne bestille bord direkte til ragnar@svinoya.no slik vi får tatt godt vare på dere.

Vennlig hilsen
Team Børsen Spiseri

Anmeldt 23. mars 2023 via mobile enheter

Helt fantastisk nydelig mat! Topp service😊 Restauranten ligger rett over brua på Svinøya. Koselig rorbu atmosfære med hyggelig stemning😊

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Voyager20717469343

Reisende som så på Børsen Spiseri, så også på

Har du vært i Børsen Spiseri? Del dine erfaringer!