Flott utsikt

En voksen og to tenåringer kom seg fint opp og ned på litt over to timer. Gikk litt tid til... les mer

Anmeldt 29. juni 2021
Hampus72
Bærum, Norge
Flott natur

Leste anmeldelsen til en annen anmelder og fikk lyst til å gå turen opp til Tjeldbergtind. Jeg gikk... les mer

Anmeldt 28. august 2020
P1870UJtoms
Kolbotn, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Turen til Tjelbergtind tar litt under 1 time opp. Det var litt snø ennå, så litt bratt og glatt opp, men veldig gøy å ake ned! Vi valgte å gå ut på sørvendt topp og fikk flott utsikt over Svolvær og Lofoten! Rask tur med lett tilgang fra Svolvær, som gir nydelig utsikt. Anbefales!

Dato for opplevelse: april 2019
2  Takk, annelB3064KE
Anmeldt 19. oktober 2017

Det er treningsturen min, i fine været kan jeg gå opp til 2 ganger i uka opp hit. Det er da litt irriterende at det går halve hurtigruta samtidig og mange er dårlige til å vike så man ender opp med å gå i kø.. Likevel skjønner jeg hvorfor det blir sånn. En kort og veldig overkommelig tur for de fleste, gir fantastisk utsikt over svolvær og kabelvåg.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, FoodieNor
Anmeldt 7. september 2017

Denne turen passer til mennesker i alle aldre.
Det kan både være litt bratt og vått til tider, men det er absloutt verdt det når man kommer opp og ser utsikten!
Fra toppen ser man Svolværgeitene, Svolvær og i bra vær kan man se store deler av Lofotfjellene og man kan skimte fastlandet i det fjerne.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, M0rten91
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Både utkikspunktet og tjeldbergtinden var flott. Ikke for langt, og kan gå forskjellige ruter opp og ned. Nydelig utsikt, anbefales!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Lise H
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Dette fjellet er tilgjengelig for så og si alle og har en fantastisk utsikt. Det er lett tilgjengelig, men er litt gjørmete hvis man går fra bommen ovenfor Esso-stasjonen. Herfra kan man se hele Svolvær, Kabelvåg og Lofotveggen (Fløya, Blåtind, Tuva etc.) Hvis du skal gå ett fjell i Svolvær og du vil ha en lett tur med utsikt mot alt, er dette turen for deg😊

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 117j_rnk