Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakløst ”
Anmeldelse av Tika Tika

Tika Tika
Vurdert som nr. 43 av 48 Restauranter i Sandvika
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Dette var noe av det mest smakløse jeg har spist, og risen var kald. Hit drar jeg ikke igjen. Her ble lysten på indisk mat drastisk redusert☹️

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, egangso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 35 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Maten smaker ferdigmat, men det verste er kanskje at man får 3 - tre - små biter kylling i hovedrettene... overhodet ikke verdt prisen, i tillegg er betjeningen sure, sa ikke ett ord til oss i løpet av besøket. Null poeng om det hadde vært mulig. Stay away.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 716martinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

God indisk mat til ikke for høy pris. Hyggelig betjening, og man får maten ved disken uten å vente. Kan også ta med som Take away.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Mar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Stedet driver med oppvarming av smakløse sauser. Du får litt kylling og masse ris. Gir få assosiasjoner til indisk mat. Spar de 140 kronene til et annet sted er mitt beste råd. Et lite pluss for at det er rent.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Jan-banan77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2017 via mobile enheter

Har spist her flere ganger før, og det har vært helt OK. Denne gangen var det skuffende og smakløst. Dette ble nok siste gangen her for mat i farten

Dato for besøk: november 2017
Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tika Tika, så også på

 

Har du vært i Tika Tika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din