Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke cøliakivennlig”
Anmeldelse av Tika Tika

Tika Tika
Vurdert som nr. 43 av 48 Restauranter i Sandvika
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020

Jeg ble skikkelig dårlig etter å ha spist på Tika Tika. Spurte på forhånd om maten var glutenfri, da jeg har Cøliaki, og det kunne de bekrefte. Da jeg kom hjem ble det tydelig at dette ikke stemte overhodet. Maten var OK, men ikke verdt timesvis med oppkast.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jennurr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 35 anmeldelser

Anmeldt 2. mars 2020

Jeg bestilte spicy chicken. Jeg sa jeg ville ha noe å drikke til. De hadde vann, Clausthaler og noe juicegreier som var ferdig sjenket i plastbeger. Ingen mineralvann, ingen øl. Noe i salaten smakte underlig. Følget mitt bekreftet at noe smakte rart av salaten.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, EirikT233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Her må det gjøres forbedringer i alle ledd: Mottagelse, motta bestilling, kvalitet på mat, lite indisk preg, tørt brød, svak indisk smak på maten, dårlig ris, delvis varm mango smoothie laget på ekstrakt håpløst.
Nei nei! Dette er for dårlig.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2019

Grei nok dersom ikke fant noen annen indisk i nærheten og var sulten. Maten var noe smakløst og preg av gatekjøkken

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Klodeborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Tika Tika igjen i dag, en stund siden sist. Dette ble siste gang. Lite kjøtt i rettene vi fikk, kun 4 små kyllingbiter sammen med ris og saus. Ikke nok til å bli mett. Og maten kom rimelig sent etter bestilling.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, vetleandreass2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tika Tika, så også på

 

Har du vært i Tika Tika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din