Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tipper det går raskere å få levert pizza’n med brevdue”
Anmeldelse av Domino's Pizza Sandvika

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Domino's Pizza Sandvika
Vurdert som nr. 46 av 50 Restauranter i Sandvika
Prisklasse: USD 49 - USD 229
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

I går bestilte vi pizza med levering, nesten 3 timer senere Kom pizza’n! Sikkelig dårlig… Måtte ringe og etterlyse 2 ganger. Kommer ikke til å bestille derfra igjen.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Miiiiiillaaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 10. juni 2021

De har OK mat men forferdelig service og leveringstidene er bare tull. Det tok 2 timer før jeg fikk den ene pizzaen jeg bestilte.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, philipvL8854OD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mars 2021 via mobile enheter

Bestilte noen pizza med hjemlevering. Svært effektivt levert og helt i samsvar med sporing av bestillingen. Grei pizza, men noe enkel og familievennlig. De fleste voksne synes nok pizza fes Dominos er litt for mild rent smaksmessig. Billig.

Dato for besøk: februar 2021
3  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018

Bestilte Dominos etter en lang vurdering da dette ligger i Sandvika, og vi bor i Asker. Prosessen ved å bestille gikk fint via app. Når jeg kom dit ble jeg stående i 15 min (uten at det var kø) Pizzaen lå bak disken med mitt navn på, og jeg hadde betalt. Resultatet var jo da selvsagt at pizzaen ble kald. Smak på pizzaen og det som fulgte med var ikke noe å rope hurra for. De bak kassen viste ikke noe tegn til service, kun kaos. Første og siste gang jeg bestiller mat herifra.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MatsFJohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Dominos har veldig god pizza. Det skal de ha. Men de ansatte bør få et kurs i folkeskikk. Da vi var der ble det sagt ting av de ansatte som ikke hører noen steder hjemme, og i hvertfall ikke sagt slik at kunder hører det. Skjerpings.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, L5684FVgutujan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Domino's Pizza Sandvika, så også på

 

Har du vært i Domino's Pizza Sandvika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.