“Hvis du kun vil ha pizzadeig til middag”
Anmeldelse av Domino's Pizza Sandvika

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Domino's Pizza Sandvika
Vurdert som nr. 45 av 50 Restauranter i Sandvika
Prisklasse: USD 49 - USD 229
Anmeldt 1. september 2022 via mobile enheter

Hvis du vil ha en pizza med smak å har lyst til å bli mett - så bør du IKKE bestille pizza herfra. Andre gangen vi bestiller fra dette stedet å er like skuffende. Første gang så fikk vi én liten kyllingbit på en STOR pizza å minimalt med annet fyll. (Skulle trodd det var vegansk)
Den andre gangen så var det kanskje 3 biter av hele pizzaen som hadde litt bacon på seg å ellers smaker det kun deig fordi den er så lite fyll på. Ikke kast bort pengene på dette stedet

Dato for besøk: september 2022
Takk, daa1997

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

I går bestilte vi pizza med levering, nesten 3 timer senere Kom pizza’n! Sikkelig dårlig… Måtte ringe og etterlyse 2 ganger. Kommer ikke til å bestille derfra igjen.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Miiiiiillaaa
Anmeldt 10. juni 2021

De har OK mat men forferdelig service og leveringstidene er bare tull. Det tok 2 timer før jeg fikk den ene pizzaen jeg bestilte.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, philipvL8854OD
Anmeldt 2. mars 2021 via mobile enheter

Bestilte noen pizza med hjemlevering. Svært effektivt levert og helt i samsvar med sporing av bestillingen. Grei pizza, men noe enkel og familievennlig. De fleste voksne synes nok pizza fes Dominos er litt for mild rent smaksmessig. Billig.

Dato for besøk: februar 2021
3  Takk, Rune1973
Anmeldt 30. november 2018

Bestilte Dominos etter en lang vurdering da dette ligger i Sandvika, og vi bor i Asker. Prosessen ved å bestille gikk fint via app. Når jeg kom dit ble jeg stående i 15 min (uten at det var kø) Pizzaen lå bak disken med mitt navn på, og jeg hadde betalt. Resultatet var jo da selvsagt at pizzaen ble kald. Smak på pizzaen og det som fulgte med var ikke noe å rope hurra for. De bak kassen viste ikke noe tegn til service, kun kaos. Første og siste gang jeg bestiller mat herifra.

2  Takk, MatsFJohansen

Reisende som så på Domino's Pizza Sandvika, så også på

Har du vært i Domino's Pizza Sandvika? Del dine erfaringer!