“Helt Ok.”
Anmeldelse av Egon Sandvika

Egon Sandvika
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Sandvika
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Har spist her flere ganger fordi menyen er stor og restauranten har god plass. Men maten er bare helt Ok. Synes prisen er høy i forhold til den masseproduserte stilen...

Dato for besøk: august 2018
Takk, CattieOslo

Anmeldt 5. januar 2019

Synes konseptet er greit. Men burde være kun en Pub. Spiste pizza, burde ikke være vanskelig. Men dette var veldig seigt, og uten noe særlig smak. Måtte legge bort kniv og gaffel, vanskelig å dele opp. Med min erfaring med mat må denne pizzaen ha vært i en microbølgeovn får å bli sånn. Bedre å kjøpe en Dr. Oetker og steke selv, veldig mye bedre og billigere.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Sigurdur1957
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Det starter så klønete på Egon, finne bord, huske bordnummer - for så å stille seg i kø - i en slags trang gang. Kun én kasse åpen, så du står en stund i køen også.
Maten - neste helt grei. Vi spiste løkringer og burgere. Ulik kvalitet på løkringene - og Egonburger er for de litt spesielt interesserte - brun saus på en burger? Fungerer likevel på et vis.
Legg til at dispensercolaen også er under middels god og ganske daff.
Og at det er akkurat litt for dyrt der - ift hva man får.

2 poeng av 5 er riktig. Nesten en treer, men ikke helt.

1  Takk, Fantonaldo
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

... Og det er en stor meny med noe for enhver smak. Italiensk, mexicansk, asiatisk... you name it. Her er det litt av hvert.

Egon har for meg fått et noe ufortjent rykte. Personlig liker jeg opplegget. Maten er helt grei, og et besøk funker strålende før f.eks et kinobesøk.

Personalet her er strålende. De er hyggelige, imøtekommende og positive. Sånt liker vi!

Pluss for uteservering om sommeren!

Dato for besøk: august 2018
Takk, olsmar84
Anmeldt 29. juli 2018

4 venner og alle spiste det samme. Baconsurret indrefillet, samt en starting platter på deling. Synes hverken onionringsene eller kyllingvingene var gode. Faktisk noe ikke spiselig spør du meg. Biffen kom med fløtegratinerte poteter, som var harde og burde vært stekt lenger. Sausene som fulgte med har jeg bedre utvalg av hjemme. Servitørene var i det minste flinke, men ting tok tid.

1  Takk, 511einarb

Reisende som så på Egon Sandvika, så også på

Sandvika, Bærum

Har du vært i Egon Sandvika? Del dine erfaringer!