Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig matopplevelse”
Anmeldelse av Egon Sandvika

Egon Sandvika
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Sandvika
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2021

Svært skuffende mat og dårlig service. Vi bestilte en cæsarsalat og en kylling, bacon og mozzarella salat. Ventet lenge før maten kom.
Det var den dårligste restaurantopplevelsen jeg har hatt noensinne.
Salatene var sparsommelige og helt tørre. Svært lite mozarella og parmesan i den. Kyllingen hadde ingen smak og hele maten var så tørr at det var vanskelig å svelge den ned. Vi ble ikke mett av maten.
Kjære Egon!
210 g mozzarella koster 19 kr på Meny og 300 g hjertesalat koster 26 kr . Tror ikke hele maten har kostet dere mer enn 50 kr. Ingen sevitør kom til oss for å spørre om vi trengte noe.
Vi hentet menyen selv og bestilte maten gjennom QR kode. Så var det ikke noe tjeneste heller.
Er det sånn dere behandler kunder? Det føles som at man blir lurt da det verken er god mat eller god service.
Det er manglende respekt og holdning i deres system å behandle kunder.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, azarsanaei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (178)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 178 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Fikk forrett og hovedrett levert samtidig og maten var kald.
Bare å styre unna det er både dyrt og elendig service!!!!!!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Compass15089438101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2021

3 gode venninner skulle kose oss med lunch og vin i solen i går, vi ble sittende i 15 min før vi fikk en meny(uteserveringen), da vi omsider fikk bestilt tok det ytterligere 15 min før vi fikk drikke og fra vi kom til maten stod på bordet hadde det gått 45 min, lang tid for 3 enkle lunch menyer.
Vi prøvde og si fra underveis til servitøren uten gehør og spurte derfor om å få prate med hennes sjef noe vi fikk. Han virker bare irritert på vår klage og det toppet seg for oss da han forsvant inn og etterhvert kom ut med bestillingsbongen som hadde gått til kjøkkenet, slang den i bordet til oss og sa at vi hadde ikke ventet 45 min på maten, kun 30 min.
Vi informerte derfor igjen om at det hadde tatt 45 min fra vi kom til vi fikk maten, ble ikke møtt med noen form for forståelse.
Uterestauranten var ikke full og vi oppserverte også mye misnøye fra andre kunder.
Ingen ydmykhet eller beklagelse fra de ansatte, tvert imot.
Blir aldri Egon i Sandvika mer og maten var heller ingen høydare.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tonet760
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2020 via mobile enheter

Et sted du kan bestille en romantisk middag eller bare en lunsj i forbifarten. Egon er der for alle. Hyggelig og serviceminded betjening som gjør sitt ytterste for alle som velger Egon. Variert og god meny. Anbefales for en god opplevelse.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, Annettemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2020

Egon er et hyggelig sted og du vet hva maten smaker hvis du har vært på andre Egonrestauraner.ei. Prisen er gr Hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, grol977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Sandvika, så også på

 

Har du vært i Egon Sandvika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.