“Dårlig mat”
Anmeldelse av Egon Sandvika

Egon Sandvika
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Sandvika
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Jeg fikk en brent quesadillas som ikke var veldig god og en halvfull brus som var dø så ikke veldig fornøyd med oppholdet!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 90mathiasl

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Det er noe med en real Egonburger altså. Skulle tro jeg tok sjansen på noe annet, menyen er svært rikholdig og variert, men sannheten er at jeg ikke tar sjansen på å gå glipp av den burgeren.

Nytt denne gangen: Servitør som sneiet forbi og spurte om maten var god. Stort pluss for det på en restaurant som ellers legger opp til en del selvbetjening.

Kommet tilbake!

Takk, 535sunnivab
Anmeldt 22. mai 2022

Etter en lang feiring av nasjonaldagen, besøkte 3 spisesteder i Oslo for frokost, lunsj og middag, endte vi opp på Egon Sandvika for en avsluttende rolig kveldsmat for å fordøye dagens begivenheter. Atmosfæren- og roen på Egons uteseksjon ved elven var perfekt for oss. Lunt- og koselig under trærne, selv om vi selv måtte tørke av bordet og stolene for blomsterstøv. Hyggelig- og rask servering, og et godt restaurantvalg helt frem til vi fikk servert maten. En mindre god, overstekt, trevlete, og håpløs tørr- og tyggbar Dobbel Biffsnadder, med noe besk oljesmak og en smørje garne. Det fulgte med en minikopp bernais og pomefrites. Spiste kun litt, og kastet trevlene til måkene, skar opp resten i småbiter og ga vår hund hjemme. Kylling Quesedilla var grei nok, akseptabel sterk, men lite mat. Det som reddet kvelden var den meget gode Sjokoladefondant desserten. En noe delt og dyr avsluttende opplevelse på den store dagen. d:o(

Dato for besøk: mai 2022
Takk, jans0der
Anmeldt 12. mai 2022

Ventet 25 min på fiskesuppe..den kom kald og bestikk var sytten..
Service var ok..fikk refundert pengene

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 594ossamao
Anmeldt 5. mars 2022 via mobile enheter

Greit nok når det er lite gjester, men det blir for mye ball når det er mange. Klarer ikke å rette avvik i serveringen og ting tar meget lang tid generelt. Dette etter å ha besøkt restauranten en rekke ganger i forskjellige anledninger. Maten var god, og det trekker opp.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Henrik P

Reisende som så på Egon Sandvika, så også på

Sandvika, Bærum

Har du vært i Egon Sandvika? Del dine erfaringer!