Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid hyggelig her!”
Anmeldelse av Værtshuset Bærums Verk

Værtshuset Bærums Verk
Vurdert som nr. 3 av 49 Restauranter i Sandvika
Prisklasse: USD 251 - USD 815
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Norges eldste vertshus på historisk grunn, oppført i 1640 på Bærums jernverk bl.a. for å få kontroll på drikkingen blant arbeiderne. Helt spesiell atmosfære, hvert enkelt værelse er unikt. Værtshuset er et klassisk og tidløst sted, et ekte vertshus med et ekte engasjement i vakre omgivelser på Bærums Verk. Hovedsakelig norsk meny, og all mat fremstilles på eget kjøkken av de beste råvarer. Det beste et menneske kan gjøre, er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev. (Forkynneren 2,24) Låven er nyoppusset og kan ta imot selskaper på opptil 50 personer.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi har i mange år gått på Værtshuset for å spise god mat før jul med gode venner. Vi føler oss veldig velkomne. Maten er av ypperste klasse. Man får julestemning her.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, philipnordb_l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (174)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 174 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

God atmosfære, god service, og grei mat.

Det er mye som stemmer her, konseptet er bra.

Men lutefisken - den var faktisk ikke så god som flere andre steder. Litt geléaktig. Greit for de som liker det sånn, jeg gjør ikke det.

Og prisene er også litt på jordet, hvis de skal være i toppsjiktet prismessig - så må de henge med på kjøkkenet også. Og det gjør de tildels, men ikke 100%.

Kommer tilbake, men kan ikke skryte av lutefisken.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Fantonaldo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ulla L, Owner på Værtshuset Bærums Verk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Takker for tilbakemeldingen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Da var det sønnens bursdag og som alltid vil han på Værtshuset og spise sin bursdagmiddag.

Her spiser vi 3-4 ganger i året. Vi er alltid kjempe fornøyd.

Denne gang spiste gutta rakfisk til forrett med lefse, løk, rømme, potet og rødbeter. Det hadde de gledet seg lenge til. Det eneste de synes var at rødbeten hadde litt lite smak.
Jeg spiste en fantastisk hummmersuppe, fyldig fantastisk smak.

Hovedrett hadde gutta Honning og pepperstekt andebryst med solbærsaus. Kjøttet smeltet på tunga, søtpotetpure var som fløyel og fantastisk grønnsaker og saus.
Jeg spiste rosastekt reinsdyrfilet på en seng av rødkål med gulrot, mandelpotetpuré, sopp, tyttebær og fløtesaus. Helt nydelig. Spist den mange ganger før, eneste gangen jeg spiser tyttebær, men er bare så fantastisk til denne retten. Kjøttet er så mørt og susen himmelsk sammen med perfekt tilbehør.

Vi ble gode og mette så noe dessert orket vi ikke denne gang.

Takk for oss til kjøkkenet og servitør for en fin feiring denne gang også.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ronja39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ulla L, Owner på Værtshuset Bærums Verk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018

Har vært en del ganger på Værtshuset Bærum Verk og maten er ALLTID god, Toppet seg denne uken med 5 retters hvor alle rettene var KJEMPEGODE!!!! + at det var så mye mat at alle var mette

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TorilG11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ulla L, Owner på Værtshuset Bærums Verk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

God atmosfære, god service, og god mat.

Det er mye som stemmer her, og der virker som om de ansatte virkelig bryr seg om å gjøre en god jobb. Det er veldig bra!
Så kunne man jo ønske seg litt lavere priser, spesielt forrettene er litt drøyt priset. Pluss kanskje en valgmulighet ift hvor i huset man ønsker å sitte.
Men alt det positive overskygger dette, vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Fantonaldo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Værtshuset Bærums Verk, så også på

 
Sandvika, Bærum
 

Har du vært i Værtshuset Bærums Verk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din