“Helt strålende konfirmasjonsfeiring i flotte omgivelser”
Anmeldelse av Værtshuset Bærums Verk

Værtshuset Bærums Verk
Vurdert som nr. 1 av 53 Restauranter i Sandvika
Prisklasse: kr 2 702 - kr 8 773
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Norges eldste vertshus på historisk grunn, oppført i 1640 på Bærums jernverk bl.a. for å få kontroll på drikkingen blant arbeiderne. Helt spesiell atmosfære, hvert enkelt værelse er unikt. Værtshuset er et klassisk og tidløst sted, et ekte vertshus med et ekte engasjement i vakre omgivelser på Bærums Verk. Hovedsakelig norsk meny, og all mat fremstilles på eget kjøkken av de beste råvarer. Det beste et menneske kan gjøre, er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev. (Forkynneren 2,24) Låven er nyoppusset og kan ta imot selskaper på opptil 50 personer.
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Helt strålende konfirmasjonsfeiring på Værtshuset Bærums Verk. Har fått servert helt super mat, i supre omgivelser og med en super gjeng servitører og kokker. Anbefales

Dato for besøk: mai 2023
Takk, trygveharders
Ulla Laycock, Owner på Værtshuset Bærums Verk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

Vi var et selskap med 6 voksne og 4 små barn. Alle fikk mulighet til å ta egne valg på menyen. Dette gjorde at alle fikk det de likte best. Kjøkkenet håndterte spredning i menyen på en glimrende måte. All mat var meget velsmakende og flott presentert.
«Kjøkkensjefens» meny - terningkast 6
De som valgte fra a la Carte menyen gav også terningkast 6.
Det at vi fikk et eget rom gjorde at feiringen kunne gjennomføres uten at vi forstyrret andre gjester. Meget bra.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, AsbjornR

Tusen takk og velkommen igjen.

Anmeldt 29. november 2022 via mobile enheter

24 pensjonister fikk en herlig treretters lunsj med godt drikke attåt. Forrett: Gravet ørret. Hovedrett: Reinsdyrfilet.
Oppmerksom betjening. Fine omgivelser.

Dato for besøk: november 2022
Takk, 408kjellr
Anmeldt 6. oktober 2022 via mobile enheter

En tvers igjennom hyggelig og varm opplevelse.
Fantastisk mat, topp service og svært trivelige omgivelser.
Vi kommer snart tilbake. 👍🔝🥂

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, yngvepe
Ulla L, Owner på Værtshuset Bærums Verk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2022

Tusentall for en hyggelig tilbake melding. 💕

Anmeldt 9. september 2022 via mobile enheter

3. september ble mitt eldste barnebarn, Isabelle, konfirmert i Bryn Kirke. Tradisjonen tro for familien, ble festmiddagen arrangert hos Ulla og Bob og deres fantastiske stab på Værtshuset på Bærums Verk. Der har vi feiret utallige bursdager og sammenkomster, og aldri opplevd et minus i karakterboka. Og som før så ble dette en kulinarisk opplevelse og med en lun og smilende atmosfære i de historiske og intime lokalene. Seks er det meste på terningen. Det får Værtshuset uten å blunke 🤗⚘️

Dato for besøk: september 2022
Takk, Jan G
Ulla L, Owner på Værtshuset Bærums Verk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2022

Takk for besøket.

Reisende som så på Værtshuset Bærums Verk, så også på

Sandvika, Bærum

Har du vært i Værtshuset Bærums Verk? Del dine erfaringer!