Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste asiatiske i Asker og Bærum..”
Anmeldelse av Tuk Tuk

Tuk Tuk
Vurdert som nr. 7 av 50 Restauranter i Sandvika
Prisklasse: USD 9 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. november 2018

Beste asiatiske mattilbud i Asker og Bærum syntes vi. Tuk-Tuk's thaimat er blitt min favoritt. Smakfulle retter i alle varianter, krydret etter ønske, hva mer kan man ønske :-).

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Explore11174291627
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ErinM4020, Daglig leder på Tuk Tuk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Tusen takk for veldig hyggelige ord og anmeldelse. Det er hyggelig å høre at dere hadde en god opplevelse med oss :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 39 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018

Vi var innom og spiste på denne restauranten som ligger i samme inngangsparti som kinoen. Et besøk vi ikke angrer på. Vi reiser ofte til Thailand, og min kone som liker "thai-sterk" krydret mat, ble ikke skuffet. Ikke jeg heller. Dersom du ønsker god mat, knskje prøve noe nytt, eller en liten opplevelse av østens delikatesser hva gjelder mat, er Tuk Tuk verdt et besøk. Prismessig er de også godt innenfor hva som er rimelig for så god mat.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Frostybear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ErinM4020, Daglig leder på Tuk Tuk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Tusen takk for veldig hyggelige ord og god anmeldelse. Det betyr mye for oss :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten. Varm og smakfull. Enkelt og greit. Greie priser. Spiser gjerne her flere ganger.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 11k_ret
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ErinM4020, Daglig leder på Tuk Tuk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Tusen takk for veldig hyggelig anmeldelse :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Maten var kald og smakte lite. Vi måtte vente lenge på å få bestille, og på maten. Ikke det koseligste stedet å spise, da man sitter litt «på utstilling».

Dato for besøk: november 2017
2  Takk, 762sinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Treg service uten smil... Ikke glass... Ikke vann.... Papir servietter og skittent bestikk... Og ble i tillegg lurt på regningen... Er uvel før jeg får maten

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, 826sergiob
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tuk Tuk, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.