Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gourmet mat”
Anmeldelse av Fokus restaurant

Fokus restaurant
Vurdert som nr. 4 av 50 Restauranter i Sandvika
Prisklasse: USD 17 - USD 60
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Fantastiske smakssammensetninger. Elsker maten her. Spiser her så ofte vi kan. Er selv medlem av Chaine des Rotisseurs og er glad i god mat. God service og fine priser. Flott med liten meny og såååå god. Dordi

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Dordi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 67 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Beste sted i Asker og Bærum. Har spist på mange steder i området og faller alltid tilbake hit. Fine kombinasjoner. Jan E Jørgensen.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, jan0636
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Noen ganger kommer man over en flott restaurant som man egentlig skulle ønske at ble uoppdaget for at det ikke skal bli for populært. Fokus restaurant er et slikt sted.

Nydelig mat og koselige, intimt lokale i Monet-huset.
Veldig fleksibel meny med flere kombinasjons muligheter. Kortreist mat.

Maten er vakkert komponert og presentert av Torsten og Alva.

Her bør man være rask og booke bord før alt blir reservert ;-)

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, far_out_there
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2018

Fikk ikke meny, måtte vente lenge, Sa i fra om radio som sto med høy lyd 30 cm fra gjestens øre. Følte oss lite velkomne og gikk.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vigdis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2018

Menyen ser liten ut, men du verden, dette var valuta for pengene! Ren mat perfekt tilberedt og med et hint av noe nytt i hver rett. Veldig god atmosfære, hyggelig betjening og super kokk. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Hege B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fokus restaurant, så også på

 

Har du vært i Fokus restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.