Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En lunsjdate for to”
Anmeldelse av Saporito

Saporito
Vurdert som nr. 10 av 48 Restauranter i Sandvika
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

jeg opplevde besøket mitt hos saporito som enestående! servitørene var ekstremt hyggelige, men det var spesielt to som utmerket seg veldig, Celine og Madeleine! de var to sprudlende jenter med mye å by på! maten var fantastisk! anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bestevenner123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 13 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2020

Vi jobbet i Sandvika to uker. Flere ganger gikk vi forbi denne. Siste dagen gikk vi dit og spiste. Maten var nydelig. Scampi var stekt helt perfekt. Hyggelige folk. Neste gang går vi hit først.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, EirikT233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

En meg et positiv overraskelse i julestresset. Nok folk på jobb. Veldig hyggelige, god service og god mat. Anbefales

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, veldig hyggelig personale. Bestile scampi-pasta og focaccia med kylling, og begge to var veldig godt! Gleder meg allerede til neste gang!

Dato for besøk: august 2019
Takk, P3496PEchristinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Vi kom med 1 mnd gammel baby i barnevogn og ble bedt om å sette igjen vognen utenfor grunnet «brannsikkerhet». For oss fremstod det åpenbart at betjeningen ikke har forstått opplæringen de har fått i brannvern når de ikke klarte å ta oss i mot med barnevogn på en smidig måte. Velg et annet sted.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 855steinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Saporito, så også på

 
Sandvika, Bærum
 

Har du vært i Saporito? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din