Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat og kultur i skjønn forening:”
Anmeldelse av Sandvika Folkebad

Sandvika Folkebad
Vurdert som nr. 13 av 50 Restauranter i Sandvika
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Dette er et på alle måter usedvanlig spisested: Er original restaurant, en spennende kafe, en lounge, en arkade, en spillehall og en kulturell møteplass - alt under ett tak men i separate avdelinger.
Konseptet er kreativt, overraskende og stilsikkert med en fantastisk beliggenhet på den nye og temmelig eksklusive elvepromenaden i Sandvika bare et drøyt kvarters kjøretur vest for Oslo.
Mat og drikke holder høy kvalitet, serveres raskt og effektivt av meget trivelig og serviceminded personale.
Prisnivået er middels og meget konkurransedyktig.
Stedets kulturelle historie sitter i veggene og gjør et besøk til langt mer enn et restaurantbesøk.
Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 248wolfgangp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 16 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021

Fantastisk beliggenhet, mange muligheter ! men mat (og service) står det dårlig til med.... her må det radikale endringer på kjøkken og blant personalet.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 259nim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

Dette er den beste restaurantopplevelse jeg har hatt i Sandvika. Satt ute og fikk god pizza, god vin og kald øl. Slik skal det gjøres. Takk og vi kommer igjen og igjen

Dato for besøk: mai 2021
4  Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og superhyggelig sted med fin atmosfære . Kul musikk og hyggelig ansatte. Fint sted å nyte maten ute.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, hurtigruta10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mars 2021

Folkebadet er en restaurant som gir alt du ønsker deg: Høy kvalitet overraskende og kjempegod meny med fokus på kortreist mat. Personalet var veldig hyggelige og kunnskapsrike. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Matglad14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sandvika Folkebad, så også på

 
Sandvika, Bærum
 

Har du vært i Sandvika Folkebad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.