Jeg hadde blitt oppfordret til å prøve pizzaen her og ankom en sen ettermiddag på sensommeren. Det var helt fullt, men vi var heldige og fikk bord etter litt ventetid. God stemning og fin beliggenhet. Godt og kaldt øl fra fat!
Jeg spurte om det var mulig å få ost på hele pizzaen, da jeg så at det var sparsomt med ost hos nabobordet. Det var ikke servitøren sikker på. Det viste seg vanskelig å få til. Det var mot kokkens prinsipper.
Da vi skulle betale spurte de endelig hva vi syntes om maten. Jeg bemerket at hele midten av pizzaen var soggy (våt/bunnen hadde gått i oppløsning) Ja, det er slik vi lager den sa vedkommende. Det er mulig at jeg ikke følger med på pizzatrenden, men det er ikke slik jeg liker pizzaen min. Bunnen skal etter min smak våre hel. Smaken ellers var ok, men ikke mere. Den SÅ god ut, men jeg drar ikke hit igjen for matens skyld. Trist med et så vakkert utgangspunkt for en hyggelig kveld.