Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
eDreams
StayForLong
Prestigia.com
Destinia.com
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (517)
Filtrer anmeldelser
517 resultater
Vurdering fra reisende
154
196
114
40
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
154
196
114
40
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6368 av 517 anmeldelser
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Flott hotell med serviceinnstilt personale. Jeg hadde sendt Mail i forkant angående noen ønsker med tanke på rommet. Disse ønskene ble innfridd. Frokosten var fantastisk. Mye å velge i og koselig område å sitte i. Det er kort avstand fra hotellet til Sandvika sentrum. Det som trekker ned er noe ekkelt jeg fant på gulvet og tom ølflaske i gangen kl halv ni om morgen. Jeg sa ifra om det jeg fant på gulvet, ved utsjekkingen. Det skulle de ta videre til renholdsavdelingen. Det er bra

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, cover2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Kjære cover2014
Tusen takk for ditt besøk og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig flott at du gav oss beskjed om renhold og tomgods slik at vi fikk ordnet dette raskt.Team Oslofjord håper vi får gleden av å ønske velkommen til nytt opphold når det måtte passe seg slik.
Med vennlig hilsen Trude V. Jacobsen - Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Vårt første opphold på dette hotellet, og det var en gledelig opplevelse. Veldig hyggelige resepsjonister, og rommet var bra. Frokosten var meget variert og rikholdig - og personalet fyllte raskt opp på det som minket. Kort vei til handelssenter, og buss/t-bane noen få minutter unna. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 17stigb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Kjære Stig B
Tusen takk for besøket og tusen takk for flotte kommentarer.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake til nytt besøk hos oss.
Med vennlig hilsen
Trude V. Jacobsen - Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var en flott helg hvor vi skulle feire vår 5 års bryllupsdag.
Vi ble hjertelig ønsket velkommen i resepsjonen og fikk et meget flott hotellrom i 2.etg som var tilpasset oss som hadde hund med på rommet. Rommet vendte ut og vekk fra motorveien.
Hotellet lå i behagelig nærhet til Sandvika Storsenter med flust av butikker.
Det var et hotell med rolig og hjemmekoselig atmosfære.
Frokosten var flott med stort utvalg. Selv om det var mange å spiste så stod man aldri i kø, og utvalget ble stadig fylt opp.
Servitører gikk rundt og fylte opp kaffe.
Dette var et flott hotell som vi mere enn gjerne kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Happyfred63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Kjære Happyfred63

Gratulerer med bryllupsdagen deres. Tusen takk for at dere valgte å markere dette hos oss på Thon Hotel Oslofjord
og herlig å høre at dere hadde et flott opphold. Slik skal det være.
Ønsker dere lykke til videre og håper vi kan ønske dere velkommen til nye opphold hos oss.
Med vennlig hilsen
Trude V. Jacobsen - Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

319 med utsikt mot veien.

Hyggelig personale, men slitent rom og spesielt badet.
Sluken var nærmest tett i badekaret og fliser var knust.

Hotellet ligger sentralt til i forhold til busstasjonen og Sandvika storsenter.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Gøril B K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Kjære Gøril B K
Takk for at du har besøkt oss og takk for at du gir oss tilbakemelding. De punkter du nevner er tatt videre til vår vedlikeholdsavdeling.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Sandvikaområdet.
Med vennlig hilsen
Trude V. Jacobsen - Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet har store dobbelt rom, og foretnings rom som er som en stor hybel med egen sittegruppe for 4-6 pers og 2 stk tv. Romene er forholdsvis moderne og rene og pene. Veldig komfertable senger.
Frokos begynner 06.30 og er veldig bra Med mye å velge i både varme og kalde retter.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 663torev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Kjære Tore V
Tusen takk for at du velger å besøke oss jevnlig, og flott å se at du trives godt hos oss. Slik skal det være.
Takk for at du deler dine opplevelser og velkommen tilbake når du er på farten mot Sandvika.
Med vennlig hilsen
Trude V. Jacobsen - direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser