Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anka
Kongsberg, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Oslofjord
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Trude J, General ManagerThon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. nov. 2018
Kjære anka345

Tusen takk for dine flotte kommentarer.
Ønsker deg en fin førjulstid og velkommen tilbake når dere er i Sandvika området.
Med vennlig hilsen
Trude V. Jacobsen - Direktør
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Living room with a pleasant atmosphere
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.8 km fra Thon Hotel Oslofjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Oslo Hostel Holtekilen
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Vio.com
5.2 km fra Thon Hotel Oslofjord
Ved stranden
    1.4 km fra Thon Hotel Oslofjord
    kr 1 806
    kr 1 684
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Algotels
    0.0 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Strawberry Hotels
      kr 1 900
    • Algotels
    6.4 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Gratis Wi-Fi
    Frokost inkludert
    Lobby
    kr 1 968
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Expedia.com
      kr 1 968
    6.6 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Entrance
    kr 1 784
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Expedia.com
      kr 1 784
    6.8 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    kr 1 785
    kr 1 727
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 727
    7.1 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    kr 1 260
    • eDreams
      kr 1 260
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    9.4 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Restaurant
    Se flere hoteller i Sandvika
    Anmeldelser (591)
    Filtrer anmeldelser
    591 resultater
    Vurdering fra reisende
    184
    213
    122
    52
    20
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    184
    213
    122
    52
    20
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    114119 av 591 anmeldelser
    Anmeldt 10. november 2018

    Jeg bodde 1 natt på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika i forbindelse med et forretningsmøte. Hotellet ligger i Sandvika, omtrent 20min med tog fra Oslo Sentralstasjon meg togavganger hver 10 min. Hotellet tilby både innvendige og utvendige rom. Jeg kan anbefale et av de fine innvendige rom. Rommene er rolige, rene og ganske store. På baderommet finnes også et stort badekar. Det var veldig deilig å slappe av der, mens der var sludd ute. I prisen inkludert er en rik frokost. En av de deiligste frokost jeg spiste i det siste. Personalet på hele hotellet er veldig vennlig. Resepsjonistene vil jeg fremheve!!!! Jeg bor ofte på hotellet pga. jobben min, men de resepsjonister på Thon Hotel Oslo elsker jobben sin og det føler jeg som gjest! Tusen takk for meg - jeg kommer definitivt tilbake.

    Romtips: Jeg anbefaler enten et rolig rom, som er innvendig til Atrium eller et utvendig rom mot Sandvika (ikke mot motorveien)
    Dato for oppholdet: november 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sted
      • Service
    2  Takk, haakonSWE
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

    Kjære Håkon L
    Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Det er slik Team Oslofjord bestreber seg på å alltid levere.
    Velkommen tilbake neste gang du er i området.
    Med vennlig hilsen
    Trude V. Jacobsen - Direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

    Flott hotell med serviceinnstilt personale. Jeg hadde sendt Mail i forkant angående noen ønsker med tanke på rommet. Disse ønskene ble innfridd. Frokosten var fantastisk. Mye å velge i og koselig område å sitte i. Det er kort avstand fra hotellet til Sandvika sentrum. Det som trekker ned er noe ekkelt jeg fant på gulvet og tom ølflaske i gangen kl halv ni om morgen. Jeg sa ifra om det jeg fant på gulvet, ved utsjekkingen. Det skulle de ta videre til renholdsavdelingen. Det er bra😊

    Dato for oppholdet: november 2018
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, cover2014
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

    Kjære cover2014
    Tusen takk for ditt besøk og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig flott at du gav oss beskjed om renhold og tomgods slik at vi fikk ordnet dette raskt.Team Oslofjord håper vi får gleden av å ønske velkommen til nytt opphold når det måtte passe seg slik.
    Med vennlig hilsen Trude V. Jacobsen - Direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

    Vårt første opphold på dette hotellet, og det var en gledelig opplevelse. Veldig hyggelige resepsjonister, og rommet var bra. Frokosten var meget variert og rikholdig - og personalet fyllte raskt opp på det som minket. Kort vei til handelssenter, og buss/t-bane noen få minutter unna. Kommer gjerne igjen.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 17stigb
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

    Kjære Stig B
    Tusen takk for besøket og tusen takk for flotte kommentarer.
    Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake til nytt besøk hos oss.
    Med vennlig hilsen
    Trude V. Jacobsen - Direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

    Dette var en flott helg hvor vi skulle feire vår 5 års bryllupsdag.
    Vi ble hjertelig ønsket velkommen i resepsjonen og fikk et meget flott hotellrom i 2.etg som var tilpasset oss som hadde hund med på rommet. Rommet vendte ut og vekk fra motorveien.
    Hotellet lå i behagelig nærhet til Sandvika Storsenter med flust av butikker.
    Det var et hotell med rolig og hjemmekoselig atmosfære.
    Frokosten var flott med stort utvalg. Selv om det var mange å spiste så stod man aldri i kø, og utvalget ble stadig fylt opp.
    Servitører gikk rundt og fylte opp kaffe.
    Dette var et flott hotell som vi mere enn gjerne kommer tilbake til.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Happyfred63
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

    Kjære Happyfred63

    Gratulerer med bryllupsdagen deres. Tusen takk for at dere valgte å markere dette hos oss på Thon Hotel Oslofjord
    og herlig å høre at dere hadde et flott opphold. Slik skal det være.
    Ønsker dere lykke til videre og håper vi kan ønske dere velkommen til nye opphold hos oss.
    Med vennlig hilsen
    Trude V. Jacobsen - Direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 3. oktober 2018

    319 med utsikt mot veien.

    Hyggelig personale, men slitent rom og spesielt badet.
    Sluken var nærmest tett i badekaret og fliser var knust.

    Hotellet ligger sentralt til i forhold til busstasjonen og Sandvika storsenter.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, Gøril B K
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Trude J, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

    Kjære Gøril B K
    Takk for at du har besøkt oss og takk for at du gir oss tilbakemelding. De punkter du nevner er tatt videre til vår vedlikeholdsavdeling.
    Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Sandvikaområdet.
    Med vennlig hilsen
    Trude V. Jacobsen - Direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser