Dette er et hotell som passer best for dem med bil. Her ligger du med utsikt til E18 og gratis parkering til gjestene.
Først til det positive. En fin lobby der man kan slappe av, god beliggenhet til det jeg tror er Norges største shoppingsenter. Hotellet har bra hotellrom som virket rene. Det er ikke en selvfølge i dag der budsjetter skal kuttes.
Minuset er bråket fra Europaveien. Forstod først ikke hvorfor det ble delt ut ørepropper på rommene. Det forstod jeg når natten falt på. Sist gang jeg bodde her fikk jeg et rom som ikke lå mot "gata". Det kan være smart å spørre om det.
Frokosten er meget rikholdig og flott. Men her blir man skuffet når man tar en nærmere titt. All mat var inntørket. Oster, pålegg, syltetøy hadde tydelig skorpe på seg. Da mener jeg ALL MAT. Her er det tydelig at noe ikke stemmer. Jeg mistenker at maten blir satt ut av nattevakten. Friskpresset appelsinjuice som jeg fikk sist gang, var dekket over og ikke tilgjengelig lengre. Ved å by frem frokosten på en mer appetittvekkende og "frisk" måte kunne den fått en terningkast seks. Nå får den bare terningkast to.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant