Ida
Anmeldelse av Thon Hotel Oslofjord
1,0 av 5 boblerAnmeldt 1. sep. 2020via mobile enheter
Kent Mikael Käldman, General ManagerThon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. sep. 2020
Kjære Ida,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding angående ditt opphold her hos oss. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger. Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Din tilbakemelding tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Vi håper at du til tross av dette vil komme tilbake, slik at vi kan rette ditt inntrykk av oss.

Igjen, jeg beklager så meget for din opplevelse men håper allikevel at vi kan ønske deg velkommen ved en senere anledning.
1.8 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Building
    11.0 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Se flere hoteller i Sandvika
    Anmeldt 11. august 2020

For en herlig forandring fra forrige Thon . Stort flott rom , bad . Aircondition , stor lettelse i varmen . Alltid herlig med vannet du mottar som medlem .
    Veldig service innstilt personale , smilende .
    Frokost var helt ok i disse tider . Håndsprit over alt

Meget fornøyde gjester , kommer gjerne tilbake .
    Rita Edvardsen . Bergen

Romtips: Vi hadde rom mot motorveien , lydløst .
    1  Takk, 701ritae
    Anmeldt 10. august 2020

Vi er superfornøyde med vårt opphold på Thon Oslofjord. Hyggelige ansatte og en fantastisk frokost med alt en kunne ønske seg av både varm og kald mat. Stort pluss for Aircondition, deilig seng og ikke minst badekar på rommet. Vi kommer mer enn gjerne tilbake, og vil anbefale hotellet til andre.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, Renate_Rose
    Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet bærer preg av dårlig smittevern. Ingen merking av heiser. Kaotisk i spisesalen til frokost. Har vært her flere gange tidligere og alltid vært fornøyd. Dette var en stor nedtur denne gangen. Skjerpings Thon Hotell Oslofjord

Takk, AnneKristineA5
    Kent Mikael Käldman, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei AnneKristine,

Tusen takk for tilbakemeldingen fra ditt siste opphold hos oss. Vi ønsker å yte fantastisk service for alle våre gjester og da er det ekstra leit å høre at vi ikke lyktes med dette denne gangen. Din tilbakemelding tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Vi håper at du til tross av dette vil komme tilbake, slik at vi kan rette ditt inntrykk av oss.

Du er hjertelig velkommen!

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Bra hotell. Lett tilgjengelig v. E18. Rent og pent. Bra størrelse på rommet, akkurat det du trenger. Fin pris og god frokost.
    Litt dårlig parkering på offentlig plass.
    Selv om hotellet ligger rett ved E18 er det godt lydisolert.

Takk, gutt0rms
    Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bodde en natt på hotellet sammen med familien. Fint familierom med to dobbeltsenger til en grei pris. Litt kaldt på rommet men ellers bra. Gode senger. God frokost, men kunne vært strengere på smittevern da få gjester fulgte reglene. Dumt at de ikke har sykkelparkering. Har tidligere vært på hotellet ifbm jobb og var fornøyd da også.

Takk, Trkoni