Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 136
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Travelocity
Agoda.com
USD 123
Vis tilbud
Hotels.comUSD 136
PricelineUSD 169
Lol.travelUSD 176
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (548)
Filtrer anmeldelser
548 resultater
Vurdering fra reisende
164
202
118
45
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
164
202
118
45
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 548 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Veldig bra service ! Flott rom (superior).
Fantastisk frokost. Bra beliggenhet. Kan absolutt anbefales både for privat og forretninger. Bra møterom.
Bra snacks under møtet. Lite støy utenfra.
Kjapt med taxi.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Min pappa, tante og onkel, søskenbarn, samt min mann og meg var i Sandvika nylid i forbindelse med begravelse.

Aller først ble vi kontaktet på forhånd av resepsjonen da alle rommene sto i mitt navn for å få korrekte opplysninger om gjestene. Vilde i resepsjonen booket på eger initiativ HC-rom til den eldre garde, noe vi ikke hadde tenkt på selv. Da fikk de feks litt bedre plass på badet. Veldig god service!

Vi ble tatt godt i mot og innsjekk for 4 rom gikk smidig av en hyggelig, ung mann på opplæring. Videre var frokosten veldig bra. Til tross for at det ikke var så mange gjester nå i covidtiden var frokosten meget bra.

Utsjekk gikk fint og vi fikk god hjelp av nattevakten til å kontakte min far som hadde forsovet seg.

Rommene er store, fine og rene. Litt slitt, men ingen krise. Vi fikk ikke prøvd restauranten eller treningsrom da det var covidstengt.

Oppsummert: Særs god service. Kommer til å bo her flere ganger dersom vi kommer til Sandvika igjen.

Romtips: Ikke ha rom vendt mot riksveien. Det hadde heldigvis ikke vi, men der kan d være støy!
Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elim968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. april 2021 via mobile enheter

Vi var to personer i hvert vårt rom. Rommene var romslig og rene med gode senger. Restauranten var stengt pga Covid-19 situasjonen. Frokosten var god med godt utvalg og fin oppfølging. Skal man bo i dette området så kan hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2021 via mobile enheter

I anledning et sykehusbesøk i Oslo, valgte vi å bo på Thon hotell Oslofjord. Det angret vi ikke på. Da en av oss har et handicap som krever et litt stort bad, ble dette ordna på et blunk. Rommet og badet var stort, og gullende rent og pent. Veldig gode senger, dyner og puter. Frokosten var en buffét, og i disse pandemi-tider var det god avstand mellom bordene. Vi fikk også, uten å måtte betale ekstra, lov å smøre med oss niste til hjemveien. Det ble ikke servert middag på kvelden, men de hadde et supert alternativ fra en lokal restaurant, som leverte på rom-døra vår det vi måtte ønske av kinesisk mat og pizza. Menyen fikk vi på forhånd i resepsjonen. Vi vil virkelig rose og takke all betjening for et hyggelig opphold. Vi kommer garantert tilbake til høsten.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HelleI38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med alt sammen. Innsjekk og utsjekk gikk kjempe bra. Fint og rent rom, god og velsmakende frokost. Hadde veldig mye forskjellig å by på. Kokken og servitøren var veldig imøtekommende. Barna storkoste seg.

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Wafa0307
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser