mateusz jan czu... s
Anmeldelse av Thon Hotel Oslofjord
2,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2022via mobile enheter
Reisetype: Reiste alene
Living room with a pleasant atmosphere
1.8 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Building
    11.0 km fra Thon Hotel Oslofjord
    Se flere hoteller i Sandvika
    Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Makan til katastrofe har jeg ikke opplevd makan til noen gang hos noen av Thon Hotellene som her.
    Det startet før vi kom.
    Ville innformere på tlf at vi ble sene til innsjekken pga fly forsinkelser, men ingen svarte å prøvde å nå hotellet 8ganger fra 17-20:30!
    Neste var med innsjekkingen som slettes ikke gikk på noe bra vis.
    Der sto det 3stk !?!? Hvor en av de forsikret oss om at han ikke var på jobb men bare måtte være der, å lagde mer kaos i mine øyne.
    Han som var ansvarlig kunne informere om at de ikke hadde flere kort å kunne derfor ikke sjekke oss inn eller få oss inn på rommet.
    De to andre hadde mer panikk med å hjelpe en gutt å få tak i sine foreldre han ikke kunne fortelle hvilket rom bodde på eller hva de het.
    Det endte med at de tok med seg en hammer å dro med ungen opp, å kom ned igjen å beordret om MasterKey fra overordnet.
    Vi har nå stått her i 35min allerede å ikke fått kommet oss på rommet.

Etter 50min kom vi oss omsider på rommet, men etter å ha reist hele dagen fra Lisboa kl 4 på natta var vi meget utslitte.
    Hvor de hadde måtte få tak i kort fra ett annet hotell, som vedkommende som kom med de gladelig snakket om mangel på autorisasjon å kontroll på hotellet.

På morgen oppdager vi at hånddukene inneholder sorte hår, ingen av oss har verken langt eller sort hår (jeg har rosa,han er blond).
    Gulvet er fult i klisj ved vinduet og ut mot midten.

Klagde i resepsjonen når vi ankom frokosten ca 8, hvor det også virket som om at alt ikke var «klart» for dagens gjester.
    Frokost personelet var mest opptatte av å stå å knise i hjørner og fortelle hva de allere helst ellers skulle gjort enn å være på jobb.
    I resepsjonen kunne de forøverig inke tilby oss ett annet rom annet enn å beklage.
    Hadde det vært ledig på ett annet hotell i Oslo hadde vi sjekket ut momentant da.!
    For hadde vi vist at siste dagsfrokost var ennå værre enn den første.
    Vi kom til frokosten kl 0840, vi burde hatt verreldig god tif på å spise da.
    Men vet dere hva?!?
    Det var stappet totalt fult, rakk oss en tur rundt for å finne noe mat i det store p hele.
    Pluss enorm kø med kaffe og drikke dispenserene.
    Kjøkkenet stengte 0930, å det betyr at når du er så uheldig å må en tur til for å finne noe spisende er det tomt!
    Vi burde hatt god tid men nei, det var jo bare trist.
    Det burde forresten være forbudt med facetime i frokostsalen, og høytaler prating i telefonen.
    Noe som er extremt forstyrrende.

Fikk ei heller den «vanlige» velkomst gaven min når vi ankom pga totalt kaos og mangel på orden generelt ved hotellet.
    Tenker med grøss å gru på om det hadde skjedd ei ulykke der, det hadde vært et komplett katastrofe område!!

Dette er desidert tidenes dårlige inntrykk jeg har av noe hotell noen sinne!
    Hva i alle dager har dere holdt på med her?!?!

Takk, TrineS379
    Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Nei dette var begredelig. Når vi ankom så hadde de orndet feil rom så vi fikk byttet rom, men det var også feil. På 3.forsøk så klarte de å få rett rom. Greit at man kan gjøre feil, men da skal man for FAN være serviceinnstillt å fikse.

Ble møtt med himling og lite forståelse og vilje til å ordne. Kunne nevnt navn på ansatte som gjorde dette til et forferdelig oppholde, men tenker det kan man la være.

Rommene er slitne og er ikke moderne, men hele oppholdet kunne vært supert om man bare hadde blitt møtt med litt service

Takk, keeperkristian
    Anmeldt 24. juli 2022

Stort og reint rom med gode senger til alle 5 i familen. Positive tilsette, god frukost.
    Parkering anten i kjellar eller på overflate, me valgte ut. Nabo til Sandvika Storsenter!
    Og alt dette til ein god pris!
    Trallalla

Dato for oppholdet: juli 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, h_konr1977
    Anmeldt 23. juli 2022

Fint hotel. God mat (herlig frokost) og hyggelig betjening. Rommene er fine og sengene behagelige. Et hyggelig hotell i alle sammenhenger. I resepsjonsområde er det hyggelig å møtes for en drink/kaffe eller bare en samtale med venner og kjente.

Romtips: Alle rom vi har hatt er meget bra. Du kan be om ønsket plassering ved innsjekk.
    Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, P8787MSfrankb
    Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Sentralt og fine rom, veldig bra frokost! Spiste også lunsj/middag der også, de har veldig god cæsarsalat som anbefales 😊og stort pluss at Sandvika storsenter ligger rett ved siden av hotellet. Kommer gjerne tilbake!

Takk, renatenate1234