Toolman
Anmeldelse av Thon Hotel Oslofjord
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. okt. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2022
Living room with a pleasant atmosphere
1.8 km fra Thon Hotel Oslofjord
Vista
9.4 km fra Thon Hotel Oslofjord
Se flere hoteller i Sandvika
Anmeldt 13. oktober 2022 via mobile enheter

Vi var skeptiske til mye støy siden hotellet ligger rett ved E18, men det var jo dønn stille på vårt rom. Fikk oss en god natts søvn i ett stort rom med gode senger, og en fortreffelig frokost morgenen etterpå. Nært til elbilladere (selv om hotellet burde hart det i kjelleren) og handlesenter.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Trond S
Anmeldt 27. september 2022

Siden jeg skulle på fest på Kjørbo gård i Sandvika, var det ideelt for meg å overnatte på Thon Hotel Oslofjord. Rommet hadde alt jeg hadde behov for. Stille og rolig. Utsikt til atriet. Romslig med mulighet for å lage seg kaffe/te. Lå fint til for en liten tur på kyststien. Frokosten var flott. Stort utvalg, og alt for mye for en enkel sjel som meg. Var der kun én natt, men inntrykket var veldig bra. Kommer gjerne igjen.
NB. Jeg kom med tog (gåavstand hvis du ikke har mye bagsje) og kan ikke uttale meg om parkering.

Dato for oppholdet: september 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, elinmargrethem
Anmeldt 4. september 2022

Veldig fin beliggenhet for den som skal noe i Sandvika. Store og luftige rom, godt over snittet med plass på rommet jeg fikk i alle fall. Det ryktes om god frokost, og etter lukten å dømme så stemmer det. Jeg hadde dessverre ikke anledning til å spise før jeg dro.

Hyggelig betjening i resepsjonen, og de viste seg svært effektive i sin håndtering av et større reisefølge som trengte litt ekstra forklaring på saker og ting. De fikk unna både den gjengen og oss andre.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Jørn H
Kent Mikael Käldman, General Manager på Thon Hotel Oslofjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2022

Hei Jørn,

Mange takk for at du tok deg tiden til å gi oss denne positive tilbakemeldingen.

Vi setter stor pris på å lese at du hadde et fint opphold hos oss, og at du likte rommene våre!
Frokosten vår er noe vi er svært stolte av, og vi håper du får mulighet til å nyte den neste gang.

Det aller viktigste, mener vi, er selvsagt personalet, og det betyr mye for oss at du følte deg vel ivaretatt av vårt supre team.

Rosen din vil deles med hele teamet, og vi håper å kunne ønske deg velkommen snart igjen.

Ønsker deg en strålende dag videre!

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Booket et opphold på en natt her. Vanskelig å komme til med bil. Dyr parkering på hotellet. Billigste alternativ var parkering ute til 150kr døgnet. Ble møtt av en utrolig hyggelig betjening. Men hotellet og spesielt rommet lider av dårlig vedlikehold og enda verre rengjøring. Ekkelt.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, mateuszjanczudowskis
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Makan til katastrofe har jeg ikke opplevd makan til noen gang hos noen av Thon Hotellene som her.
Det startet før vi kom.
Ville innformere på tlf at vi ble sene til innsjekken pga fly forsinkelser, men ingen svarte å prøvde å nå hotellet 8ganger fra 17-20:30!
Neste var med innsjekkingen som slettes ikke gikk på noe bra vis.
Der sto det 3stk !?!? Hvor en av de forsikret oss om at han ikke var på jobb men bare måtte være der, å lagde mer kaos i mine øyne.
Han som var ansvarlig kunne informere om at de ikke hadde flere kort å kunne derfor ikke sjekke oss inn eller få oss inn på rommet.
De to andre hadde mer panikk med å hjelpe en gutt å få tak i sine foreldre han ikke kunne fortelle hvilket rom bodde på eller hva de het.
Det endte med at de tok med seg en hammer å dro med ungen opp, å kom ned igjen å beordret om MasterKey fra overordnet.
Vi har nå stått her i 35min allerede å ikke fått kommet oss på rommet.

Etter 50min kom vi oss omsider på rommet, men etter å ha reist hele dagen fra Lisboa kl 4 på natta var vi meget utslitte.
Hvor de hadde måtte få tak i kort fra ett annet hotell, som vedkommende som kom med de gladelig snakket om mangel på autorisasjon å kontroll på hotellet.

På morgen oppdager vi at hånddukene inneholder sorte hår, ingen av oss har verken langt eller sort hår (jeg har rosa,han er blond).
Gulvet er fult i klisj ved vinduet og ut mot midten.

Klagde i resepsjonen når vi ankom frokosten ca 8, hvor det også virket som om at alt ikke var «klart» for dagens gjester.
Frokost personelet var mest opptatte av å stå å knise i hjørner og fortelle hva de allere helst ellers skulle gjort enn å være på jobb.
I resepsjonen kunne de forøverig inke tilby oss ett annet rom annet enn å beklage.
Hadde det vært ledig på ett annet hotell i Oslo hadde vi sjekket ut momentant da.!
For hadde vi vist at siste dagsfrokost var ennå værre enn den første.
Vi kom til frokosten kl 0840, vi burde hatt verreldig god tif på å spise da.
Men vet dere hva?!?
Det var stappet totalt fult, rakk oss en tur rundt for å finne noe mat i det store p hele.
Pluss enorm kø med kaffe og drikke dispenserene.
Kjøkkenet stengte 0930, å det betyr at når du er så uheldig å må en tur til for å finne noe spisende er det tomt!
Vi burde hatt god tid men nei, det var jo bare trist.
Det burde forresten være forbudt med facetime i frokostsalen, og høytaler prating i telefonen.
Noe som er extremt forstyrrende.

Fikk ei heller den «vanlige» velkomst gaven min når vi ankom pga totalt kaos og mangel på orden generelt ved hotellet.
Tenker med grøss å gru på om det hadde skjedd ei ulykke der, det hadde vært et komplett katastrofe område!!

Dette er desidert tidenes dårlige inntrykk jeg har av noe hotell noen sinne!
Hva i alle dager har dere holdt på med her?!?!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, TrineS379