Makan til katastrofe har jeg ikke opplevd makan til noen gang hos noen av Thon Hotellene som her.
Det startet før vi kom.
Ville innformere på tlf at vi ble sene til innsjekken pga fly forsinkelser, men ingen svarte å prøvde å nå hotellet 8ganger fra 17-20:30!
Neste var med innsjekkingen som slettes ikke gikk på noe bra vis.
Der sto det 3stk !?!? Hvor en av de forsikret oss om at han ikke var på jobb men bare måtte være der, å lagde mer kaos i mine øyne.
Han som var ansvarlig kunne informere om at de ikke hadde flere kort å kunne derfor ikke sjekke oss inn eller få oss inn på rommet.
De to andre hadde mer panikk med å hjelpe en gutt å få tak i sine foreldre han ikke kunne fortelle hvilket rom bodde på eller hva de het.
Det endte med at de tok med seg en hammer å dro med ungen opp, å kom ned igjen å beordret om MasterKey fra overordnet.
Vi har nå stått her i 35min allerede å ikke fått kommet oss på rommet.
Etter 50min kom vi oss omsider på rommet, men etter å ha reist hele dagen fra Lisboa kl 4 på natta var vi meget utslitte.
Hvor de hadde måtte få tak i kort fra ett annet hotell, som vedkommende som kom med de gladelig snakket om mangel på autorisasjon å kontroll på hotellet.
På morgen oppdager vi at hånddukene inneholder sorte hår, ingen av oss har verken langt eller sort hår (jeg har rosa,han er blond).
Gulvet er fult i klisj ved vinduet og ut mot midten.
Klagde i resepsjonen når vi ankom frokosten ca 8, hvor det også virket som om at alt ikke var «klart» for dagens gjester.
Frokost personelet var mest opptatte av å stå å knise i hjørner og fortelle hva de allere helst ellers skulle gjort enn å være på jobb.
I resepsjonen kunne de forøverig inke tilby oss ett annet rom annet enn å beklage.
Hadde det vært ledig på ett annet hotell i Oslo hadde vi sjekket ut momentant da.!
For hadde vi vist at siste dagsfrokost var ennå værre enn den første.
Vi kom til frokosten kl 0840, vi burde hatt verreldig god tif på å spise da.
Men vet dere hva?!?
Det var stappet totalt fult, rakk oss en tur rundt for å finne noe mat i det store p hele.
Pluss enorm kø med kaffe og drikke dispenserene.
Kjøkkenet stengte 0930, å det betyr at når du er så uheldig å må en tur til for å finne noe spisende er det tomt!
Vi burde hatt god tid men nei, det var jo bare trist.
Det burde forresten være forbudt med facetime i frokostsalen, og høytaler prating i telefonen.
Noe som er extremt forstyrrende.
Fikk ei heller den «vanlige» velkomst gaven min når vi ankom pga totalt kaos og mangel på orden generelt ved hotellet.
Tenker med grøss å gru på om det hadde skjedd ei ulykke der, det hadde vært et komplett katastrofe område!!
Dette er desidert tidenes dårlige inntrykk jeg har av noe hotell noen sinne!
Hva i alle dager har dere holdt på med her?!?!