Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei italiensk lunch; ingen julemat”
Anmeldelse av Restaurant Caspar

Restaurant Caspar
Vurdert som nr. 1 av 49 Restauranter i Sandvika
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 22. november 2018

Greie italienske standard retter,men ingen jule retter selv om vi er på vei inn i adventstiden.
Service ok i et nesten tomt lokale.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, akristof85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 240 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde lunsj på Caspar i dag sammen med et eldre vennepar. Betjeningen var hyggelig men ikke påtrengende, maten smakte godt, og porsjoner er store. Man får brød og parmesanost ved siden. Og prisene er absolutt ikke til å klage på.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 3TeenMom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018

I dag har vi feiret forsinket 30 års dag med tre generasjoner til stede.

Nydelig mat og grei service. Rolig atmosfære og ikke avskrekkende dyrt.
Indrefileten var nydelig og det var nok mat. Deilig å kunne gå ut og spise
God mat uten å matte dra til Oslo.

Takk for oss, vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Goerild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Feiret min bursdag i « lille Caspar «. Fra planlegging til selskapets gang ble jeg/vi i varetatt med en vennlighet og profesjonalitet som må rosestusen takk for at dere gjorde min dag til noe helt spesielt som jeg vil huske til evig tid❤️

Dato for besøk: september 2018
Takk, marthalilje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Etter å ha opplevd alt fra sing a long Mamma Mia til middag med forretningsforbindelser tror jeg det stemmer. Fantastisk mat, service med smil og glede samt god stemning gjør stedet unikt. Prøv noe så enkelt som en lunsj og du glemmer at du har dårlig tid.

Vi kommer igjen og igjen

Dato for besøk: august 2018
Takk, erlingb_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Caspar, så også på

 
Sandvika, Bærum
 

Har du vært i Restaurant Caspar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din