Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid fornøyd”
Anmeldelse av Restaurant Caspar

Restaurant Caspar
Vurdert som nr. 1 av 49 Restauranter i Sandvika
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har spist her ved flere anledninger og er alltid fornøyd med både servicen og maten. Dette er den beste restauranten i Bærum og Asker uten tvil. Anbefales for alle anledninger.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, simonwR2041ID
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 240 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2018

Bordet var pyntet med flagg, og vi ble møtt med store smil og gratulasjoner.
Nydelig mat og god vin. En fiiiiin opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jette R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde en helt grei lunch, men maten levde kanskje ikke helt opp til forventningene som en av Sandvikas beste restauranter.
Koselige lokaler , hyggelig stemning - god prosecco:-). prøver nok igjen en annen gang for å prøve andre retter på menyen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Greie italienske standard retter,men ingen jule retter selv om vi er på vei inn i adventstiden.
Service ok i et nesten tomt lokale.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, akristof85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde lunsj på Caspar i dag sammen med et eldre vennepar. Betjeningen var hyggelig men ikke påtrengende, maten smakte godt, og porsjoner er store. Man får brød og parmesanost ved siden. Og prisene er absolutt ikke til å klage på.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 3TeenMom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Caspar, så også på

 
Sandvika, Bærum
 

Har du vært i Restaurant Caspar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din