“Hyggelig service, god atmosfære, men skuffende mat.”
Anmeldelse av Restaurant Caspar

Restaurant Caspar
Vurdert som nr. 2 av 53 Restauranter i Sandvika
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. september 2020

Vi ankom Caspar hvor vi hadde reservert bord. Vi ble umiddelbart møtt av en hyggelig servitør som viste oss til bordet. Vi fikk raskt service hvor vi fikk bestilt forrett og hovedrett. Maten kom raskt på bordet. Begge forrettene var ok.
Hovedretten derimot var en stor skuffelse. Indrefilet med soppstuing og ovnsbakte amaldinepoteter. Vi bestilte medium stekt, men biffen var gjennomstekt. Biffen virket mer kokt enn stekt og hele retten var smakløs. Vi klagde ikke da vi ikke ville ødelegge stunden. Vi la igjen halve retten siden den var så lite tiltalende.
Vi gir Caspar en sjanse til da vi syntes atmosfæren i lokalet og servicen ved bordet var svært hyggelig.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 757greteb

Anmeldt 27. august 2020

Dette var en koselig restaurant hvor en med en gang ble ønsket velkommen. Maten var topp både i smak og utseende. Servicen var veldig bra! Dette stedet anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Unnie H
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og strålende service. Her føler man seg som en av familien hver gang man kommer. Absolutt å anbefale.

1  Takk, klaramor
Anmeldt 12. august 2020

Når jeg kjører forbi Sandvika prøver jeg alltid å ta en tur innom Caspar for å smake på godbitene.Hyggelig atmosfære,betjening og service.
De italienske pizzaene synes jeg er kjempegode og velges ofte.

1  Takk, 2016matmons
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Har vært veldig fornøyd her tidligere men denne gangen skuffet de. Var det for mye folk og for lite ansatte på jobb? Serveringen gikk raskt og hyggelig unna. Men pizza en var ikke stekt lenge nok så fylle rant av, umulig å spise. Burger og pasta var ok men ikke noe å skryte av. Håper de tar seg sammen så de kommer tilbake til det de en gang var.

2  Takk, TineH71

Reisende som så på Restaurant Caspar, så også på

Har du vært i Restaurant Caspar? Del dine erfaringer!