“God plassering i Sandvika, gjennomsnittlig mat”
Anmeldelse av Restaurant Caspar

Restaurant Caspar
Vurdert som nr. 2 av 52 Restauranter i Sandvika
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 21. august 2023

Stedet er fint plassert, sentralt i Sandvika, ved Rådhustorget og elvepromenaden. Lite trafikk
Restauranten var godt besøkt, med litt for høyt lydnivå. - Det er store vindu og harde overflater som påvirker akustikken og lydnivået.
Maten kunne hatt litt mer smak, vi forsøkte pizza capricciosa og tagliatelle frutti di mare

Dato for besøk: august 2023
Takk, Havard14

Anmeldt 12. august 2023

Dårlig service. Tok lang tid før vi fikk bestille. Smakløs mat. Spurte om å få regningen men servitøren glemte det, så vi måtte lete etter henne for å få betalt. Servitørene var mest opptatt av å snakke med hverandre.

Dato for besøk: august 2023
Takk, anettecleopatra
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Et flott sted med ypperlig service gomat godt utvalg vil sterkt italiensk preg. Et godt utvalg av dedikert drikke. Du blir ikke sviktet hos Monica og hennes stab.

Takk, Stein S
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Som vanlig var det en super opplevelse. Veldig bra mat, spiste selv en Carbonara, og som vanlig varm og effektiv service.
Har aldri blitt skuffet på et Caspar-besøk, anbefales varmt!

Takk, NikkiSchei
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Alltid bra på Caspar - mat, drikke, stemning og service. Vi har vært faste gjester siden Dag 1, og Caspar innfrir alltid. Også nå. Favoritten er moules frites og hvitvin, men både burger, pizza og pasta sammen med rødvin er helt suverent. Så det blir nok mange flere luncher og middager på Sandvikas desidert beste spisested. God sommer videre! 🌞😎🥂🍷

Takk, Rambox

Reisende som så på Restaurant Caspar, så også på

Har du vært i Restaurant Caspar? Del dine erfaringer!