Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt supert”
Anmeldelse av Aroma Bekkestua

Aroma Bekkestua
Vurdert som nr. 3 av 50 Restauranter i Sandvika
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig og rask betjening og meget god mat. Tiltalende lokaler ga en god atmosfære Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Kirsten B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3741 av 138 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2018

Svært hyggelig betjening og særs god mat. Jeg vender stadig tilbake da jeg og familien liker denne restauranten så godt.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Kristin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Her får du fantastisk indisk mat i Bærum. Gode smaker, god service og hyggelige lokaler. Kan anbefales på det varmeste

Dato for besøk: august 2018
Takk, Ellemellen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Frister indisk mat, anbefaler jeg alle jeg kjenner til å ta turen innom Aroma på Bekkestua. Betjeningen er veldig hyggelig. Maten smaker veldig godt og prisene er akkurat passe!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Vikki d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat. Gode anbefalinger fra servitør. Hyggelig og fine lokaler. Dette er en plass der maten kan anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, bengtao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Aroma Bekkestua, så også på

 

Har du vært i Aroma Bekkestua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.