Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmfull og nydelig mat”
Anmeldelse av Aroma Bekkestua

Aroma Bekkestua
Vurdert som nr. 2 av 49 Restauranter i Sandvika
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Indisk er alltid et godt valg, om man ønsker smakfull mat. Krydringen og sausene gir maten en fylde som bare noen få kjøkken har. Indisk og thai: bedre enn annen mat.
Denne restauranten på Bekkestua er trivelig. Lokalene er fine. Den har god plass, og er alltid alltid godt besøkt. Tydelig at gjestene er fornøyd.
Jeg valgte tradisjonelt: Burgh tikka masala. Med nanbrød. Kjempegodt, men medium+ var ørlite for sterkt for meg. Slikt er ikke helt lett å vite; på andre indiske restauranter kan det være akkurat passelig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, mortenj960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2731 av 130 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Var ikke særlig begeistret for indisk mat før jeg spiste på Aroma. Har prøvd flere av rettene bl.a på take away og vært på ett restaurantbesøk hos de. Koselig atmosfære med god og hyggelig service! Passer både for familie, par og venner. Kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anfu-Fu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Dette er et familiedrevet sted med hyggelig atmosfære og super service og ditto mat.

Dette stedet anbefales, kan være greit å bestille bord i helgene.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 952pederr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig og rask betjening og meget god mat. Tiltalende lokaler ga en god atmosfære Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Kirsten B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Svært hyggelig betjening og særs god mat. Jeg vender stadig tilbake da jeg og familien liker denne restauranten så godt.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Kristin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aroma Bekkestua, så også på

 

Har du vært i Aroma Bekkestua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din