“Indisk kveld på Bekkestua”
Anmeldelse av Aroma Bekkestua

Aroma Bekkestua
Vurdert som nr. 3 av 50 Restauranter i Sandvika
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 20. august 2020

Fantastisk indisk mat. Gode smaker, veldig god og hyggelig service og koselige lokaler. Kan anbefales på det varmeste

Takk, johnfv2016

Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Aroma er en av de beste på indisk i Asker/Bærum-området! Alltid fantastisk mat, nyydelige naan og hyggelig betjening. Eneste som trekker litt ned er at det er ganske dyrt. Til de prisene burde det vært noe større porsjoner

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, TravelinGoose84
Anmeldt 20. mai 2020

Maten her er virkelig god. Aller best er den når du spiser i restauranten. Kvalitet på kjøttet bestandig. Vi bestiller mat fra Aroma flere gnager i måneden.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, morteng153
Anmeldt 12. januar 2020

Vi har spist på denne restauranten mange ganger og er like tilfreds hver gang. Familiedrevet restaurant med veldig hyggelig og god service. Maten er nydelig anrettet og smaker fantastisk. Jeg har spist på hundrevis av indiske restauranter rundt omkring i verden og dette er en av de beste i Norge etter min mening. Kan varmt anbefales!

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, 487steinj
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

En hyggelig restaurant med et godt utvalg av indiske retter som smaker utmerket , også et bra vinkart , husets vin som er skravlevin kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, ronnst

Reisende som så på Aroma Bekkestua, så også på

Har du vært i Aroma Bekkestua? Del dine erfaringer!