Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leverer alltid!!”
Anmeldelse av Aroma Bekkestua

Aroma Bekkestua
Vurdert som nr. 3 av 49 Restauranter i Sandvika
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Nok en gang leverer Aroma fra øverste hylle.
God mat, raskt servert av hyggelige, våkne servitører, som var opptatt av at vi hadde det bra!

Dato for besøk: august 2021
Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 136 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk mat! Nydelig indisk med verdens beste nan. Har vært favorittstedet til familien i over 15 år! Anbefaler på det varmeste. Like nydelig vegetarmat, som med kjøtt.

Dato for besøk: februar 2021
Takk, Inger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2020 via mobile enheter

Alt jeg har bestilt i denne restauranten har vært kjempe godt. Lokalene er fine og betjeningen hyggelig. Anbefales!!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Willys D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2020

Fantastisk indisk mat. Gode smaker, veldig god og hyggelig service og koselige lokaler. Kan anbefales på det varmeste

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, johnfv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Aroma er en av de beste på indisk i Asker/Bærum-området! Alltid fantastisk mat, nyydelige naan og hyggelig betjening. Eneste som trekker litt ned er at det er ganske dyrt. Til de prisene burde det vært noe større porsjoner

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, TravelinGoose84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Aroma Bekkestua, så også på

 

Har du vært i Aroma Bekkestua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.