Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For et hyggelig sted!”
Anmeldelse av Artista Gallericafé

Artista Gallericafé
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Sandvika
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021

Var her i sommer og spiste en perfekt ostepai med salat på den hyggelige uteserveringen! Super hyggelig og imøtekommende betjeening og et steikast til den flotte stranden med stupetårn på Kadettangen. Også et finfint utgangspunkt for turer til og rundt Kalvøya. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, frodefossev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 9 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2020

Grei liten cafe med god mat .Spesielt gode kaker. Prisene er normale. Om sommeren er det ekstra hyggelig å sitte ute ved kanalen

Dato for besøk: januar 2020
Takk, grol977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mai 2018

Dyr . Rekesmørbrød 159,-
Cola 33cl 43,-
Hyggelig beliggenhet , på vei til Kalvøya som nå er skjemmet av bygge arbeider.
Hadde de lagt mer vekt på på atmosfæren og hyggeligere priser kunne dette blitt en pærle i Sandvika

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tebaral
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mai 2018

Vi hadde en veldig fin lunsj i det gule huset på Kadettangen.Man bestiller og betaler maten ved disken.Nydelig rekesmørbrød (du må be om det) og kaffe.Fin liten uteservering. Her har de pannekakemeny for barna ! Parkering (automat) flere steder i umiddelbar nærhet.Vi gikk tur på Kalvøya etterpå.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Hyggelig service fra vi kom inn døren, og vi fikk gode anbefalinger angående valg av mat. Jeg kan på det varmeste anbefale den lune kyllingsalaten; mye kylling, deilig vinegrett og gode biter med valnøtter. Hit kommer jeg gjerne tilbake!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, pernillemalenee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Artista Gallericafé, så også på

 

Har du vært i Artista Gallericafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.