Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Emma kafé”
Anmeldelse av Emma Kafé

Emma Kafé
Vurdert som nr. 12 av 48 Restauranter i Sandvika
Prisklasse: USD 3 - USD 14
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Elsker Emma kafé. Veldig koselig omgivelser og folk. Og maten er kjempe god. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2020
Takk, addemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 5. mars 2020

Mange delikate grønnsaker. Nydelig saus til de fleste retter. Her spares det ikke på noe. Trivelig sted med hyggelig uteplass på solsiden. Betjeningen er fantastisk overfor gjestene enten du kommer på to ben eller i rullestol. Her er det ikke forskjell på Kong Salomo og Jørgen hattemaker. Alle typer mennesker blir respektert.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KlokTurit123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Emma Kafé er en kjempeflott kafé med mange flinke folk med vidt forskjellig kompetanse
Anbefales på sterkeste

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Rikke G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EmmaK3293, Leder  på Emma Kafé, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Tusen tusen takk :-) Du er velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Ja folkens og nabo landet her er det en go bitt for store og små komm å få noe å tygge på og fint sted for 4 beint og to beint ambefalles sterkt ta turen hitt

Dato for besøk: juni 2017
Takk, mariusf949
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2016 via mobile enheter

Gått forbi her mange ganger siden jeg bor i nærheten, og tenkte denne gangen at jeg skulle prøve maten. Prøvde burgertallerken og angret ikke på det! Faktisk en av de beste burgerne jeg har smakt i mitt liv og potetbåtene var sprø og utrolig gode! Anbefales å ta turen innom hvis man er i nærheten!

Dato for besøk: mars 2016
1  Takk, Singhstar2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Emma Kafé, så også på

 

Har du vært i Emma Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din