Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Travelocity
Trip.com
USD 142
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
eDreamsUSD 155
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (188)
Filtrer anmeldelser
188 resultater
Vurdering fra reisende
35
63
59
21
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
63
59
21
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 188 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020

Vi bodde i leilighet ved siden av hotellet (som jeg personlig har gjort noen ganger tidligere) og hele hotellet bærer preg av fordums storhet. Mange små- og store saker som bør fikses på. Vegg-til-vegg teppe i restauranten, løse dørhåndtak osv. Men personalet gjør absolutt sitt beste. Og beliggenheten på Skeikampen er fantastisk med sine omgivelser, men skal hotellet ha nubbesjangs mot andre destinasjoner må det oppgraderes!
Så kommer vi til restauranten. To voksne og en 16-årig jente som spiser det jeg vil påstå er ok veikro-mat, kan velge på fire retter (Kveite, thai gryte m kylling, oksegryte og en vegetar rett pluss dessert). Sammen med en øl og to cola kommer dette på 1111 kr. Jeg vil se det så sterkt at det er nesten svindel pris/kvalitet! Jeg betaler gjerne for kvalitet, men over 300 kr for en enkelt rett - her må noen fullstendig ha misforstått prissettingen. Halv lunken mat for denne prisen er ren og skjær skandale.
Bo gjerne på hotellet for å gå tur i fjellene, men styr unna restauranten!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, NikkiSchei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kjære NikkiSchei,
Våre vaktmestere gjør en kjempeinnsats for å holde hotellet vedlike, men det ble bygget i 1936 og vi beklager om ikke alt var til forventning. Til info skal alle dører byttes ut til høsten pga nye brannkrav. Vi er også lei oss for at du ikke likte det nye teppet i restauranten. En 3-retters middag med f.eks. kveite til hovedrett koster 325,-. Vanligvis har vi buffet, men dette var ikke mulig pga koronarestriksjoner. Disse restriksjonene er nå opphevet av myndighetene. Ta gjerne kontakt med meg så skal jeg hjelpe deg med restaurantregningen og finne en kompensasjon til dere.
Vennlig hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

5 måltider med godt utvalg av mat og drikke, ga kun svært gode matopplevelser!
Leiligheten var ryddig, godt utstyrt og rent.
Vi hadde et flott og aktivt opphold i fjellheimen og håper snart å være tilbake.
Vi anbefaler derfor Thon Skeikampen!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, dagst_les2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2020

Takk for tilbakemelding og velkommen tilbake!
Hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Hyggelig hotell, stort, rent og hyggelig rom. + for at vi kunne ha med hund. Supergod hotellfrokost. Litt mer skuffende middagsbuffet. Veldig skuffet over at SPA avdelingen kun hadde en halvvarm badstu som eneste alternativ. Hvorfor var ikke dette oppgradert før sesongen? Da må bilder og omtale på nettsiden tas bort. Savnet svømmebassenget fra tidligere besøk. Lite å finne på med barn. Treningsrommet var trangt. Supert skiterreng rett utenfor hotelldøren.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Familieoghund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2020

Takk for tilbakemeldingen! Vi oppdaterer bilder jevnlig men eksterne kanaler som tripadvisor, google og andre bookingsider bruker 1-2 måneder på å oppdatere hotellprofilen. Hotellet har aldri hatt svømmebasseng og er mest tilrettelagt for uteaktiviteter. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Flott beliggenhet, også for oss som ikke står på slalom. Helt nydelige løyper, t.o.m. været var helt fantastisk.
Rommet var litt lite, trenger vel snart oppgradering, men helt greit. Noe trøbbel med nøkkelkort, men ble ordnet (flere ganger) så godt de ansatte kunne.
Fellesareal, restaurant, mat. Absolutt godkjent.Vennlig betjening.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, tolangl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, Daglig leder på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2021

Hei,
Vi har nå fått nye dører til rommene med nytt nøkkelkortsystem. Skeikampen er helt klart aller best for langrenn. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020

Etter et helgebesøk tror jeg ikke jeg kommer til å anbefale dette hotellet til noen. Det var utslitt, dusjen rant over så hele gulvet var tilnærmet et basseng. Det trakk kaldt hele helgen, og var veldig lytt.
Betjeningen var småfrekk og ikke særlig vennlig på noen som helst måte. Ble litt paff av måten jeg ble behandlet på.
Forkosten var veldig god, men skal dette kalles et hotell, trengs det en reell gjennomgang av de ansattes holdning, serviceinnstilling, og vennlighet overfor gjestene. Uten gjestene er det vel lite poeng å være ansatt!

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ketil R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen!
Hyggelig at du likte frokosten. Hotellet blir pusset opp hver vår og høst, men hotellet er fra 1936 så det er kontinuerlig prosess å modernisere og forbedre det tekniske og standarden. Vår personale ønsker å yte best mulig service og gjøre oppholdet så behagelig så mulig ut fra de forutsetninger vi har. Vi ønsker å levere god kvalitet til en god pris men er samtidig et enkelt 3-stjernes hotell. Håper du også likte våre fantastiske skiløyper og alpinsenter og at dere tross alt hadde et hyggelig opphold. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser