Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 176
USD 160
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Travelocity
Booking.com
Agoda.comUSD 176
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
183 resultater
Vurdering fra reisende
34
62
57
20
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
62
57
20
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 183 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Greit sted, men betjeningen var lite tilstedeværende. Vi var 14 stykker i 4 dager, leilighetene var fine og maten var ok. Flott fjellområde og et godt utgangspunkt for fine turer. Spesielt fint for golfspillere. Savnet bare litt smil og hilsing fra de ansatte. Servicen var ikke på topp.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HanneS827
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Takk for tilbakemeldingen! Vi har enorm pågang i sommer, langt over forventet, så vi har det mye mer hektisk enn vanlig. Jeg skal minne alle om å ha et smil på lur selv om det er mye å gjøre. Hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var veldig fornøyde med hotellet og flotte Skeikampen med fine turområder. Men følte meg som byrde som gjest. Ble himlet med øynene av personalet da jeg spurte om priser. Middagsbuffeten var grusom, tørt og dårlig kjøtt. Flere i familien ble dårlige rett etter maten. Ingen barnevennlige forslag til barna. Desserten gledet vi oss til, men geleen hadde skilt seg, så var bare klumper. Frokostbuffeten med svartsvidd bacon og et personale som tydelig ikke ønsket coronaregler. Kokken gikk rundt sur og oppgitt å serverte buffeten. Man gruet seg for å hente mer mat. Aldri opplevd lignende kundeservice før, og derfor kommer jeg aldri tilbake dit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Tingeling20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kjære Tingeling20,
Vi beklager at oppholdt ikke var som forventet. Vi sender ut evaluering til alle Thon Members der vi til en hver tid ser hva gjestene mener om vår service. Vi beklager at vi tydeligvis har feilet med deg.
Ta gjerne kontakt med hotellet og spør etter meg for en kompensasjon!
Hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirketør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi bodde i leilighet ved siden av hotellet (som jeg personlig har gjort noen ganger tidligere) og hele hotellet bærer preg av fordums storhet. Mange små- og store saker som bør fikses på. Vegg-til-vegg teppe i restauranten, løse dørhåndtak osv. Men personalet gjør absolutt sitt beste. Og beliggenheten på Skeikampen er fantastisk med sine omgivelser, men skal hotellet ha nubbesjangs mot andre destinasjoner må det oppgraderes!
Så kommer vi til restauranten. To voksne og en 16-årig jente som spiser det jeg vil påstå er ok veikro-mat, kan velge på fire retter (Kveite, thai gryte m kylling, oksegryte og en vegetar rett pluss dessert). Sammen med en øl og to cola kommer dette på 1111 kr. Jeg vil se det så sterkt at det er nesten svindel pris/kvalitet! Jeg betaler gjerne for kvalitet, men over 300 kr for en enkelt rett - her må noen fullstendig ha misforstått prissettingen. Halv lunken mat for denne prisen er ren og skjær skandale.
Bo gjerne på hotellet for å gå tur i fjellene, men styr unna restauranten!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, NikkiSchei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kjære NikkiSchei,
Våre vaktmestere gjør en kjempeinnsats for å holde hotellet vedlike, men det ble bygget i 1936 og vi beklager om ikke alt var til forventning. Til info skal alle dører byttes ut til høsten pga nye brannkrav. Vi er også lei oss for at du ikke likte det nye teppet i restauranten. En 3-retters middag med f.eks. kveite til hovedrett koster 325,-. Vanligvis har vi buffet, men dette var ikke mulig pga koronarestriksjoner. Disse restriksjonene er nå opphevet av myndighetene. Ta gjerne kontakt med meg så skal jeg hjelpe deg med restaurantregningen og finne en kompensasjon til dere.
Vennlig hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

5 måltider med godt utvalg av mat og drikke, ga kun svært gode matopplevelser!
Leiligheten var ryddig, godt utstyrt og rent.
Vi hadde et flott og aktivt opphold i fjellheimen og håper snart å være tilbake.
Vi anbefaler derfor Thon Skeikampen!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, dagst_les2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2020

Takk for tilbakemelding og velkommen tilbake!
Hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Hyggelig hotell, stort, rent og hyggelig rom. + for at vi kunne ha med hund. Supergod hotellfrokost. Litt mer skuffende middagsbuffet. Veldig skuffet over at SPA avdelingen kun hadde en halvvarm badstu som eneste alternativ. Hvorfor var ikke dette oppgradert før sesongen? Da må bilder og omtale på nettsiden tas bort. Savnet svømmebassenget fra tidligere besøk. Lite å finne på med barn. Treningsrommet var trangt. Supert skiterreng rett utenfor hotelldøren.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Familieoghund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2020

Takk for tilbakemeldingen! Vi oppdaterer bilder jevnlig men eksterne kanaler som tripadvisor, google og andre bookingsider bruker 1-2 måneder på å oppdatere hotellprofilen. Hotellet har aldri hatt svømmebasseng og er mest tilrettelagt for uteaktiviteter. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser