Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (188)
Filtrer anmeldelser
188 resultater
Vurdering fra reisende
35
63
59
21
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
63
59
21
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 188 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fine rom og interiør! Veldige gode senger og hyggelige serviceinnstilte resepsjonen! God og variert frokost buffet! Flott opphold, kommer gjerne igjen!

Fint område hele året for tur, på ski/slalom og golf!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Skijente68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Takk for tilbakemeldingen og velkommen tilbake!
Hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi er akkurat kommet hjem etter 3 fine dager på Thon Hotel Skeikampen. Det var med litt lave forventninger etter å ha lest anmeldelser på TripAdvisor. Hotellet ligger 40 minutters kjøretur fra Lillehammer. Hotellet ligger koselig til et stenkast fra Skeikampen. Dette er et prisvennlig Hotel. Det er godt med gratis parkering ved hotellet. Du får parkeringskort i resepsjonen ved innsjekking. Vi hadde bestilt ordinært dobbeltrom, stille og rolig med utsikt mot parkering og fjellet. Rommet var rent og pent, akseptabel størrelse og møblering. Vi sov godt etter flere fantastiske fjellturer. Ønsker du å spille golf finnes det en 18 hulls golfbane. Vi hadde frokost og middag buffet på Hotellet. Det var en velsmakende, rikholdig og variert frokost og middagsbuffet. Personalet fra resepsjonen til serveringspersonalet var hyggelige og serviceminded. Vi kommer tilbake vær trygg. Hotellet kunne trengt en liten ansiktsløftning

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, bjarnejanson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Greit sted, men betjeningen var lite tilstedeværende. Vi var 14 stykker i 4 dager, leilighetene var fine og maten var ok. Flott fjellområde og et godt utgangspunkt for fine turer. Spesielt fint for golfspillere. Savnet bare litt smil og hilsing fra de ansatte. Servicen var ikke på topp.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HanneS827
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Takk for tilbakemeldingen! Vi har enorm pågang i sommer, langt over forventet, så vi har det mye mer hektisk enn vanlig. Jeg skal minne alle om å ha et smil på lur selv om det er mye å gjøre. Hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var veldig fornøyde med hotellet og flotte Skeikampen med fine turområder. Men følte meg som byrde som gjest. Ble himlet med øynene av personalet da jeg spurte om priser. Middagsbuffeten var grusom, tørt og dårlig kjøtt. Flere i familien ble dårlige rett etter maten. Ingen barnevennlige forslag til barna. Desserten gledet vi oss til, men geleen hadde skilt seg, så var bare klumper. Frokostbuffeten med svartsvidd bacon og et personale som tydelig ikke ønsket coronaregler. Kokken gikk rundt sur og oppgitt å serverte buffeten. Man gruet seg for å hente mer mat. Aldri opplevd lignende kundeservice før, og derfor kommer jeg aldri tilbake dit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Tingeling20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kjære Tingeling20,
Vi beklager at oppholdt ikke var som forventet. Vi sender ut evaluering til alle Thon Members der vi til en hver tid ser hva gjestene mener om vår service. Vi beklager at vi tydeligvis har feilet med deg.
Ta gjerne kontakt med hotellet og spør etter meg for en kompensasjon!
Hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirketør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi bodde i leilighet ved siden av hotellet (som jeg personlig har gjort noen ganger tidligere) og hele hotellet bærer preg av fordums storhet. Mange små- og store saker som bør fikses på. Vegg-til-vegg teppe i restauranten, løse dørhåndtak osv. Men personalet gjør absolutt sitt beste. Og beliggenheten på Skeikampen er fantastisk med sine omgivelser, men skal hotellet ha nubbesjangs mot andre destinasjoner må det oppgraderes!
Så kommer vi til restauranten. To voksne og en 16-årig jente som spiser det jeg vil påstå er ok veikro-mat, kan velge på fire retter (Kveite, thai gryte m kylling, oksegryte og en vegetar rett pluss dessert). Sammen med en øl og to cola kommer dette på 1111 kr. Jeg vil se det så sterkt at det er nesten svindel pris/kvalitet! Jeg betaler gjerne for kvalitet, men over 300 kr for en enkelt rett - her må noen fullstendig ha misforstått prissettingen. Halv lunken mat for denne prisen er ren og skjær skandale.
Bo gjerne på hotellet for å gå tur i fjellene, men styr unna restauranten!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, NikkiSchei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Pettersen, General Manager på Thon Hotel Skeikampen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kjære NikkiSchei,
Våre vaktmestere gjør en kjempeinnsats for å holde hotellet vedlike, men det ble bygget i 1936 og vi beklager om ikke alt var til forventning. Til info skal alle dører byttes ut til høsten pga nye brannkrav. Vi er også lei oss for at du ikke likte det nye teppet i restauranten. En 3-retters middag med f.eks. kveite til hovedrett koster 325,-. Vanligvis har vi buffet, men dette var ikke mulig pga koronarestriksjoner. Disse restriksjonene er nå opphevet av myndighetene. Ta gjerne kontakt med meg så skal jeg hjelpe deg med restaurantregningen og finne en kompensasjon til dere.
Vennlig hilsen Lars S. Pettersen, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser