Laveste priser for ditt opphold
USD 123
Strawberry Hotels
Booking.com
Hotels.comUSD 123
Expedia.comUSD 123
PricelineUSD 149
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 14. juli 2019

Vi skulle på hyggelig kjærestetur til Skellefteå og så oss derfor ut Quality Hotell Skellefteå Stadshotell. Vi hadde på forhånd god erfaring med choice hoteller da vi ofte er ute å reiser i forbindelse med både jobb og fritid. Bildene på nettet så i forkant av besøket til å ha en grei standard. Til tross varierende anmeldelser her på Tripadvisor, valgte vi å gi det en sjangse. Dette angrer vi sterkt på.

Når vi ankom hotellet fikk vi et handikap-rom i fjerde etasje som umulig kan ha fått oppgradering siden 80-tallet. Badet på dette hotellrommet lignet mer på et offentlig servicehus på en campingplass. Åpenbart var ikke dette helt det vi så for oss at vi ville møte med tanke på prisen vi betalte. Etter litt om og men i resepsjonen fikk vi bytte rom. Det nye rommet var mye bedre standard, og lignet mer på bildene hotellet har på sin nettside. Likevel er det igjen stort minus at man ikke kan åpne vinduene på rommet og det ikke eksisterer ventilasjon, da det utover dagen utviklet seg til å bli badsstu der inne. Frokosten var helt ok, men ingen høydare. Det eneste positive med hotellet er at det er sentralt. Oppsummert kommer vi ikke til å velge dette hotellet på nytt.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, Granca4life
Anmeldt 11. juli 2019

Annbefales på det sterkeste

Hyggelige ansatte , god service både i resepsjon og resturant

Bodde på minisuite med egen badstue, god størrelse på badet

God beliggenhet med utsikt mot stadsparken

Har feriert på dette hotellet 7 år på rad nettopp pga service

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Lykkeboden-Nord
Anmeldt 2. september 2018

Lite og mørkt rom, badet er det minste jeg har sett på et hotell. Prisen var ublu i forhold til standard (noe over 1200 svenske kroner for 1 natt). Frokosten var meget enkel, ingen stor opplevelse. Velger ikke dette hotellet igjen!

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, RagnhildE24
Tomine G, Grupp och Konferensansvarig på Comfort Hotel Skellefteå Stadshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Vi beklagar att Din upplevelse hos oss inte varit tillfredsställande. Vi har tagit med oss dina synpunkter och hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka som gäst.

Anmeldt 18. september 2017

Vi besøkte dette hotellet i forbindelse med en tur golfklubben vår arrangerte. Vi fikk en god pakkepris med hotellovernatting, greenfee og middag. Hotellrommet vårt virket nyoppusset, rent og pent. Middagen vi fikk servert var helt grei. Det var godt med parkeringsplasser i garasjen. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
Takk, 832randis
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Helt standard hotellrom med god plass. Ikke velg rom inn mot gårdsplassen da det er varelevering der fra kl 06.00 med lastebil med ryggealarm. Du våkner garantert!
Hyggelig at det er vifte på rommene siden ikke ventilasjonen virker.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, michaelbP7013MT