Bodde her 2 netter i forbindelse med en gjennomreise, og var storfornøyd! Moderne og fresht. Hotellet ligger så og si midt i sentrum, med gangavstand til det meste. Gatene rundt kryr av shoppingsentre, spisesteder og barer; så man finner alltids noe å gjøre. De ansatte var veldig hyggelige og hjelpsomme.
Rommene var store og romslige, og utsikten uslåelig vakker. Vi bodde i 7 etg og hadde panoramautsikt over elven, parken og kirketårnene. Sengene er brede og veldig behagelige. Ikke noe å si på komforten! Litt dumt at det ikke var minibar/kjøleskap på rommet. Det var stor plass under skrivebordet, så der burde det vært lagt inn. Litt greit å ha mulighet til å sette ting kaldt.
Frokosten var gjennomsnittlig; den hadde litt av alt. Vi ble mette! Stort og romslig spiseområde med behagelige sittegrupper. Interiøret var veldig fresht og stilfult. Jeg digger det!
Litt dårlig med parkering i forbindelse med hotellet. Det var bare 12 parkeringsplasser utenfor; men de har tilgang til et parkeringshus noen gater lenger borte. Dette er litt tungvindt dersom man har mye å bære med seg, men det gikk helt greit.
Alt i alt et hotell jeg gjerne vil anbefale videre!