Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (498)
Filtrer anmeldelser
498 resultater
Vurdering fra reisende
276
148
53
16
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
276
148
53
16
5
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 498 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2017

Lav romstandard, dårlig ventilasjon, støy fra "elv" som gjør umulig å sove med åpent vindu for å kompensere for dårlig ventilasjon. Tynne vegger, så du våkner uungåelig når naboene begynner å gå i dørene (dørene smeller så veggene rystes). Manglende respons på beskjed om tom såpebeholder. Stressende musikk med for høyt volum i restuarant. Dårlig utvalg i brødmat. Vi møtte låst hovedinngangsdør ved ankomst på ettermiddag..

  • Opphold: juli 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 999hh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena v, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2017
Google-oversetting

Hej!

Först vill jag börja med att tacka dig för ditt omdöme och att du tagit dig tiden att ge oss din feedback.
Den betyder såklart oerhört mycket för oss!

Det gör mig dock uppriktigt ledsen att se att ni inte är helt nöjda med er vistelse hos oss, något vi vill att alla som lämnar oss skall vara.

Jag kommer att kontakta dig på måndag för att höra lite mer om dina tankar!
Ha en fortsatt fin helg!

Soliga hälsningar
Helena von Porat
Hotelldirektör

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016

Et lite og hyggelig hotell midt i Eskilstuna ved vannet. Ok kveldsmattbuffet. Tok lang tid å få komme inn på hotellet (behøver en kode eller ringe på), da ingen svarte på dørklokken. Ok hotellrom, men dårlig med luftemuligheter. Kan bli varmt på sommeren. Eneste her en bordvifte. Frokosten var ok, med et greit utvalg.

  • Opphold: august 2016, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Hakon84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena v, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2016
Google-oversetting

Hej Hakon84

Tusen tack för din fina feedback och för att du tagit dig tiden att sätta or dpå din upplevelse. Ris som ros betyder mycket för oss och vi uppskattar det mycket!

Vad trevligt att du uppskattar vårt lugna läge vid Eskilstuna ån och att du fick en god start på dagen med vår härliga frukostbuffé.

Det stämmer att vi låser vår entré när mörkret faller.
Ibland är våra servicehjältar på språng i receptionen och då får man vänta någon minut innan dörren öppnas.
Men nästa gång du kommer till oss, fråga då efter koden innan du kommer. På så vis kommer du snabbt in i värmen.

Vi hoppas att vi ses snart och att du får en riktigt fin höst tills dess!

Varma hälsningar
Helena von Porat
Receptionschef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2016

Vårt opphold var som alltid meget bra på dette hotellet. Personlig service med smil og vennlighet, rene og fine rom samt en flott kveldsbuffe når vi kom frem sent på kvelden, var flott. Blir enda bedre når nytt "Vattenpalass" er ferdig sommeren 2016.

  • Opphold: februar 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 847vidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena v, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2016
Google-oversetting

Hej kära Vidar

Jag blir så glad av att läsa dina fina ord om vårt fantastiska hotell.
Att ni haft det så bra hos oss betyder oerhört mycket för mig och jag blir extra glad av att se hur även ni ser fram emot sommaren och Eskilstunas nya badhus!

Jag hoppas att ni får en riktigt fin vår och att vi snart får återse er hos oss.
Ta hand om er!

Varma hälsningar
Helena von Porat
Receptionschef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2016 via mobile enheter

Ble møtt av ei blid og trivelig resepsjonist, og kveldsmat som smakte godt. Hotellet har egen parkering og en delikat badstue. Området rundt er fint, med mye historie.
Rommene var som forventet. Rent og ryddig.

Opphold: januar 2016, reiste på forretningsreise
Takk, mjorud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena v, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2016
Google-oversetting

God kväll Mjorud

Först och främst så vill jag tacka dig för att du tagit dig tiden att skriva ett så fint omdöme om vårt härliga Bolinder.

Det glädjer mig att se hur väl vi tagit hand om dig och att du trivdes hos oss.
Det gör hela skillnaden för oss!

Jag hoppas att vi snart får återse dig hos oss och tills dess så vill jag önska dig ett fortsatt fint 2016.

Varma hälsningar
Helena von Porat
Receptionschef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2015 via mobile enheter

Vi var en gjeng veteranbilentusiaster på tur, som overnattet på dette hotellet. Herlig bygning med historisk sus fra industrieventyret til Bolinder Munktel. Fin service, sentral beliggenhet og god frokost. Dette var hovedkontoret til Bolinder Munktel, og vegg i vegg ligger museet deres. Skal man besøke denne vakre byen så er dette hotellet å anbefale!

Opphold: september 2015, reiste med venner
Takk, Magel62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena v, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2015
Google-oversetting

Hej!

Tusen tack för din fina feedback och för tiden du tagit dig att skriva den.

Det glädjer mig att ni haft en fin vistelse hos oss och jag hoppas att vi får återse er hos oss i framtiden! Extra roligt att se att ni uppskattat historiken och våra grannar på Munktellmuséet!

Tills dess önskar jag dig en fin höst

Varma hälsningar
Helena von Porat
Receptionschef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser