Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (493)
Filtrer anmeldelser
493 resultater
Vurdering fra reisende
172
185
76
30
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
172
185
76
30
30
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 493 anmeldelser
Anmeldt 28. oktober 2016

En pent hotell som lover mye, men når du blir presentert for en rom uten vindu!! til en høy pris, så holder det ikke. Når de i tillegg skulle godt betalt for å gi et rom med vindu, da holder det ikke mål. Tok seg opp når de reduserte prisen ved utsjekk, men skaden var skjedd. Generelt inntrykk av at det var et "grådig hotel". Ikke vannkoker på rommet, og ikke kaffe og te tilgjengelig for gjestene. De krever i tillegg 120 kr for å parkere. Rom for forbedring.

Frokosten var meget bra, som trekker opp, og generelt var det smilende personale. Godt renhold og gode senger. Fortjener egentlig en bedre skår, men førsteinntrykket skal være der. Mulig det skal få en ny sjanse, men alternativer finnes.

Romtips: Får du en rom uten vindu, dra til et annet hotel.
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Bjarne Ivar W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anki G, Försäljningschef på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2016
Google-oversetting

Bästa Bjarne,
Tack för att du har lämnat ett omdöme här på Tripadvisor. Vi har 132 hotellrum varav 7 rum utan fönster. Dessa rum säljs som ekonomirum utan fönster för att inte missförstånd ska ske. Vi har många andra rumskategorier att välja mellan med härlig utsikt över Eskisltunaån. På vissa rumskategorier finns det te/kaffekokare men övriga rum kan bara be om det i receptionen så ställer vi in en tekokare. Jag är glad att du uppskattar vår stora frukostbuffé och personal och jag hoppas att vi får se dig som gäst hos oss igen, välj då gärna ett Superiorrum eller Deluxerum.

Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2015 via mobile enheter

Hadde rom ut mot gaten som ligger midt imot en nattklubb. Er ikke veldig følsom for slike ting, men lydnivået på rommet ble veldig høyt.

Ellers var det nøkkelkort som måtte byttes konstant. Ny og fin standard på hotellet kompenserer veldig lite for det som ble en dårlig natt

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, Magnus B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anki G, Försäljningschef på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2015
Google-oversetting

Hej Magnus,
Jag börjar med att säga att det är väldigt tråkigt för oss att läsa dina kommentarer. Det är inget bra betyg vi får av dig, och jag är ledsen för det obehag som orsakades här på hotellet.
Att du blivit störd av musik/oljud från en lokal restaurangaktör är mycket tråkigt att höra. Vi har en pågående dialog med restaurangägaren att minska volymen efter kl. 23.00. Jag hoppas att vi får möjlighet att se dig som gäst här hos oss igen. Kontakat mig då gärna i förväg.

Vänliga hälsningar
Anki Gürler / Elite Stadshotellet Eskilstuna.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2015

Et bra hotell med god service, hyggelig og hjelpsom personale. Maten var enkel og grei. Litt høyere pris en resten av byen. Rommet var pent og rent. Gode senger og minibar på rommet. Parkering på utsiden hvis en kommer tidlig, senere må en parkere i Parkeringshus. Ca 5 min. å gå.

Romtips: Rom inn mot bakgård er stille og rolig. Rom mot gata kan gi litt støy (trafikk og restauranter).
Dato for oppholdet: mai 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Rahjelm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anki G, Försäljningschef på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2015
Google-oversetting

Bästa Ragnvhj,

Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka till oss!

Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2014

Litt støy fra veiarbeide, mange barn som skapte litt støy, ellers var alt bare bra.
Vi kommer gjerne tilbake, litt lite me dparkering ved hotellet, mener at nabohotellet hadde gratis parkering i 213 på samme parkeringshud, kanskje det er endret i 2014 ?

Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Petter J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anki G, Försäljningschef på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2014
Google-oversetting

Hej Petter,

Tack för din feedback och dina kommentarer här på TripAdvisor. Det gläder mig att ni uppskattade vårt hotell och service. Vi har två parkeringsmöjligheter på hotellet. Antingen direkt utanför hotellet eller till en lite lägre kostnad i det intilliggande parkeringshuset. Jag önskar er varmt välkomna tillbaka till oss.

Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2014

Bodde her på forretningsreise på vei til Stockholm. Hotellet har fin beliggenhet langs elven i Eskilstuna. Moderne, grei standard. Rommene vi booket var dog veldig små med kun sitteplass til en person utenom sengen.

Dato for oppholdet: mars 2014
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Lazerlazer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anki G, Försäljningschef på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2014
Google-oversetting

Bästa gäst,

Stort tack för ditt omdöme här på Tripadvisor. Jag är glad att du uppskattar våra moderna fina rum, av din kommentar förstår jag att du har bott i ett enkelrum som är våra minsta rum. Vi har 27 enkelrum på hotellet och 105 dubbelrum. Nästa gång boka gärna ett av våra större dubbelrum eller familjerum med soffa så får du bättre plats. Jag önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!

Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser