Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig spisested i sentrum.”
Anmeldelse av Ritz

Ritz
Vurdert som nr. 7 av 17 Restauranter i Kirkenes
Kjøkken: Meksikansk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 12. november 2018

Hadde en meget god matopplevelse her med min familie ( barn og barnebarn), og alt som ble bestilt til store og små falt i smak. Kan anbefale på det varmeste deres hamburger meny. Hjemlaget og meget god. Ellers Mye folk, slik at det tok litt tid å vente på maten. Men stedet er fint og innbydende så det var bare kjekt å være her. Kommer tilbake på neste besøk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (191)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 191 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Vart henvist til et bord..Etter 20 min uten servise, var det bare å gå ..fikk derfor ikke mulighet til å smake maten..

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ronald A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

God pizza og atmosfære. Har smakt flere forskjellige og alle har dert vært god smak på. Hvitløksdressingen var også god. Sprø og saftig bunn.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 111ninae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

byens beste pizza synes jeg, tykk og sprø bunn, gode burgere, prøv en biffaften på gobiten, ok priser, vennlig peronale

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, tone0489
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2018

Etter min mening den beste pizza- og burgerplassen i Kirkenes! Variert meny, men ikke for stor. Mye smak og gode råvarer. Kjapt levert, grei pris og hyggelig betjening!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Hans H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ritz, så også på

 

Har du vært i Ritz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.