Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“pizza”
Anmeldelse av Ritz

Ritz
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Kirkenes
Kjøkken: Meksikansk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 19. juli 2020

Var der med min familie og bestilte pizza. Men det var en elendig og smaksløs pizza. Dit går jeg aldri mere igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Brukernavnforfan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (185)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 185 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

En og en halv time for å få servert kald burger ! Burgere bestilt samtidig serveres med 20 minutter i mellom og de 4 siste Kalde.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Ritz i Kirkenes har den beste pizza i Finnmark. Stedet har god atmosfære og hyggelig service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ikkelett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Når to personer skal betjene en stappfull restaurant, bestilling, salg, matlaging, servering, rydding, og i tillegg stor pågang på take-away, er det innlysende at det må ta altfor lang tid flr gjestene får maten de har bestilt og betalt for. Så hvorfor skjønner ikke eierne det? Sier ingenting om maten, for den har vi fortsatt ikke fått - etter 45 min.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 926kjelleriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Vi hadde sol og varme så å sitte ute før middag var deilig. Betjeningen er morsomme og hyggelig.
Kommer du på riktig tid på dagen får du muligens en lokal underholdning av personer som nyter utelivet og solvarmen.
Anbefalt!!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, nora_anders_norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ritz, så også på

 

Har du vært i Ritz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din