Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig servering”
Anmeldelse av Ritz

Ritz
Vurdert som nr. 7 av 17 Restauranter i Kirkenes
Kjøkken: Meksikansk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 21. juli 2020

Etter lang ventetid hadde dei fortsatt klart å få pizzaen feil. Det tok enda ein halvtime før feilen vart retta opp og da var Alle andre ferdige med å ete.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 215geira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (189)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 189 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020

Var der med min familie og bestilte pizza. Men det var en elendig og smaksløs pizza. Dit går jeg aldri mere igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Brukernavnforfan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

En og en halv time for å få servert kald burger ! Burgere bestilt samtidig serveres med 20 minutter i mellom og de 4 siste Kalde.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Ritz i Kirkenes har den beste pizza i Finnmark. Stedet har god atmosfære og hyggelig service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ikkelett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Når to personer skal betjene en stappfull restaurant, bestilling, salg, matlaging, servering, rydding, og i tillegg stor pågang på take-away, er det innlysende at det må ta altfor lang tid flr gjestene får maten de har bestilt og betalt for. Så hvorfor skjønner ikke eierne det? Sier ingenting om maten, for den har vi fortsatt ikke fått - etter 45 min.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 926kjelleriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ritz, så også på

 

Har du vært i Ritz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.