“Sulten i Kirkenes”

Kjøkken: Meksikansk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Rotete uteservering - gikk sent å ta av bordene da vi kom. Vi gikk inn pga litt kaldt vær. Bestilte hamburger mm. Etterlyste maten etter 30 min. - da kom den. Fabrikkburger, lav kvalitet - maten ble spist opp siden vi var veldig sulten.
544 for to burger m. chips og to øl.
Anbefales ikke.

Takk, SignorA3

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Over alt i Kirkenes legger de skylda på Covid-19 fordi de ikke har alt på stell, men hos Ritz er ingenting på stell og jeg tror neppe det har noen ting med korona å gjøre.

Først smittevern. Dette har de absolutt ikke hørt om. Alle måtte bestille i baren. Bordene var ikke rengjort. Bestikket som sto på bordet var skitne, men de hadde en antibac på bordet, så noe hadde de nok lest ett eller annet.

Betjeningen hadde nok aldri jobbet i en bar eller restaurant før. De var alt for få og kunne absolutt ingenting.

Når vi endelig var ferdig å stå i kø ved baren for å bestille var de plutselig stengt for alt annet enn pizza og de var faktisk også tomme for store pizzaer, som betyr tydelig at bunnen er ferdig lagd og frossen!

Klarte å krangle oss frem til å bestille en indrefilet av okse, men det skulle vi nok aldri ha gjort.

Hvordan er det mulig å ødelegge et sånn måltid. Jo de klarte det.
Kjøttet var gjennomstekt, grønnsakene alt for kokte og sause for salt.

Nei takk, skal aldri tilbake, men redd for at det ikke er mange andre alternativer her i Kirkenes.
Godt vi reiser videre i morgen!

3  Takk, brettvi
Anmeldt 21. juli 2020

Etter lang ventetid hadde dei fortsatt klart å få pizzaen feil. Det tok enda ein halvtime før feilen vart retta opp og da var Alle andre ferdige med å ete.

Takk, 215geira
Anmeldt 19. juli 2020

Var der med min familie og bestilte pizza. Men det var en elendig og smaksløs pizza. Dit går jeg aldri mere igjen.

1  Takk, Brukernavnforfan
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

En og en halv time for å få servert kald burger ! Burgere bestilt samtidig serveres med 20 minutter i mellom og de 4 siste Kalde.

1  Takk, Tony H

Reisende som så på Ritz, så også på

Har du vært i Ritz? Del dine erfaringer!