Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klassisk chinarestaurant”
Anmeldelse av Shang Hai Restaurant

Shang Hai Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 17 Restauranter i Kirkenes
Prisklasse: USD 18 - USD 32
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten var godt besøkt denne lørdagskvelden. Pent og rent med hvite duker. Innbakte kjempereker smakte veldig godt, mens biff shop sui var litt smakløst. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Restaurantproff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 73 anmeldelser

Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig god Kinamat. Vi hadde fritytorsk, kylling i sursøt, og biff i curry. Vinen var rimelig og god. I det hele ett godt sted å ta med familien på en middag ute uten å gå konk. Stedet anbefales således.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, noas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2019

Nydelig mat og fantastisk service kommer helt sikkert igjen var der sammen med min bror og vi var begge fornøyde

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jorunn O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Dette syns jeg faktisk var overaskende bra! Klassisk og god mat, gode priser, hyggelig kar som jobba der! Dersom man er ute etter en klassisk kinarestaurant hvor man vet hva man får så er dette stedet absolutt å anbefale!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, BjornErikSorli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019

Veldig god mat, spiste fritert kylling i sursøt saus og pepperbiff. Nydelig mat og hyggelig betjening, anbefales:)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Anettehan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Shang Hai Restaurant, så også på

 

Har du vært i Shang Hai Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din