Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blir et nei fra meg”
Anmeldelse av Shang Hai Restaurant

Shang Hai Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 17 Restauranter i Kirkenes
Prisklasse: USD 14 - USD 26
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 22. september 2021

Bestilt innbakt kylling ene dagen og biff Sechuan andre dagen.

Kyllingen var seig og måltidet var lite delikat. Smakte gammel frityr og det som skulle vært sprøtt lå saus og ble klissete. Ris, ok.

Biffkjøttet var ikke bra. Mistanke om at det var tatt opp og nedfryst igjen. En bit var harsk og da var måltidet over for min del. Aldri mer dessverre.

Ytterligere kommentar er boksminimais og boksbambus, begge deler smaker ufattelig vondt hvis de bare får en lett oppvarming. Alt i alt meget skuffende. Hvis du skal dit og ha takeaway så be om bestikk sa dette ikke automatisk pakkes med.

Dårlig ene dagen og forferdelig andre dagen gir totalkarakter "forferdelig" grunnet kjøttet.

Dato for besøk: september 2021
Takk, danroald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (75)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 76 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2021

To delte opplevelser, en dag med god mat, en dag med dårlig mat. Så her kan man oppleve både og. Greit sted å sitte ned, utsikt til rolig gate. Basert på det vi erfarte, er jeg usikker på om jeg vil anbefale stedet til andre.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mortencola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2021

Den beste plassen å gå ut og spise i Kirkenes, kjempe hyggelig betjening og god service,. Maten helt fortreffelig stor og go meny samt gode porsjoner dette er vår favoritt i Kirkenes hit kommer vi så ofte vi kan når vi er hær.

Dato for besøk: november 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, AkselA12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i koselige rene lokaler. Betjening hyggelig og maten kom fort. Rause porsjoner. Spiser gjerne her igjen selv om stedet ikke skiller seg fra andre gjennomsnittelige kinarestauranter

Dato for besøk: august 2020
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten var godt besøkt denne lørdagskvelden. Pent og rent med hvite duker. Innbakte kjempereker smakte veldig godt, mens biff shop sui var litt smakløst. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Restaurantproff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Shang Hai Restaurant, så også på

 

Har du vært i Shang Hai Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.