Destination158247
      Bugoynes village
      31.3 km fra Barents Frokosthotel
      Se flere hoteller i Kirkenes
      Anmeldt 20. oktober 2021 via mobile enheter

Akkurat nå ligger jeg på rommet under dyna med klær på og fryser. Badegulvet er klissvått og det er kaldt der. Tv funker ikke. Ingen i resepsjonen som man kan klage til. Styr unna dette stedet. Helt grusomt🥶😰😱

Dato for oppholdet: oktober 2021
      Takk, 971signem
      Anmeldt 20. oktober 2021

Dette er det værste hotellet, hvis det kan kalles hotell jeg noen gang har sett/vært i. Hvordan kan man kalle seg for frokosthotell når man ikke serverer frokost? For all del; styr unna dette overnattingsstedet.

Dato for oppholdet: oktober 2021
      Takk, MonicaK1281
      Anmeldt 24. august 2020

Dette er et merkelig sted! Fullstendig smakløst med farger og interiør. Sengene var ikke så verst. Badet var litt guffent, om ikke direkte møkkete. Frokosthotellet serverer ikke frokosr! Vi hadde egen mat som vi spiste i kjøkkenkroken. Kjøkken uten vann, og uten utstyr! Så ingen ansatte!
      Anbefales overhodet IKKE!

Takk, RagnhildE24
      Anmeldt 3. april 2020

Vi var der 1 natt i slutten av februar og 4 netter ca 20 mars 2020 (etter korona brøt ut). Driveren hadde forskanset seg bak gitteret, i mørke og med skjerfet dradd opp over ansiktet. Dette hotellet må legges ned, så godt som ingen service, fraværende hotellvert, ingen frokost, ingen pulverkaffi eller te på hylla ved bordet nede. Det var ikke reint der, farger på romma forferdelig (skarp turkis og skarp rødt i ett rom f.eks.) Gardinene hang på halv åtte. På badet flere flasker med shampoo og greier som andre hadde brukt. Er det ikke noe tilsyn fra booking.com, tripadvisor.com osv som kan få dette hotellet ut av tilbudet sitt? Uforsvarlig og relativt dyrt, vi betalt ca 700 for et dobbeltrom pr natt.

Romtips: Ikke ta inn på dette hotellet i det hele tatt
      Dato for oppholdet: mars 2020
      Takk, geitrams
      Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

Her er det altså ikke toalett eller dusj på alle rommene. Og selv om navnet sier noe annet, så var det faktisk ikke frokost å oppdrive. Anbefaler ingen å bo der. Dyrt og fælt. Slik kan man kun drive når det ikke er flere rom å oppdrive i Kirkenes vinterstid.

Dato for oppholdet: desember 2018
      Takk, davidkristianseno